SapteSeri

Vivo - Fusion Food Bar

Vivo - Fusion Food Bar


Site - www.vivofoodbar.com 


Facebook - www.facebook.com/vivobucuresti 


Carne cu pâine

Am trăit să văd și asta: să faci rezervare ca să mănânci burgers, sau burgeri, cum s-or mai chema și asceștia, că încă nu au intrat în limba română, dar sunt sigur că îi voi găsi în viitoarea ediție a DOOM-ului.

Și la Vivo nu mai prididesc să-i îndoape cu hamburgeri. Toți mâncau burgeri, unde întorceam capul, vedeam câte un platou cu burgeri și oameni înfulecându-i cu poftă.

Vivo e un restaurant care are doar burgers, două supe și coaste de porc în meniu, nimic altceva. Cred că la început, când au deschis, se gândiseră să facă mai mult de atât, însă s-au lămurit repede că aceasta e o formulă de succes, așa că nu aveau niciun motiv să-și complice inutil viața.

Sunt la parterul unui bloc de birouri de pe Calea Florească, mai aproape de Spitalul de Urgență decât de Piața Florească. E foarte bine amenajat înăuntru, au avut un arhitect priceput, a făcut exact ce se caută acum, cu design industrial, tavan nefinisat cu tubulaturile pe post de decor, banchete de pilele, mese din lemn masiv foarte speciale și bine făcute, scaune la fel, dintr-o tablă groasă, de efect și acelea. Terasa din față, la stradă, e destul de banală, nu știu de ce nu s-au ocupat mai mult și de ea, dacă tot au făcut efortul acela considerabil cu amenajarea interioară. Muzica a fost oribilă pentru unul ca mine, însă eu nu sunt în target, așa că nu se pune. Nici nu era muzică, de altfel, a fost o succesiune de patru note la tobe, care s-a repetat absolut identic, de când am intrat pe ușă și până am ieșit.

Vivo e un fel de fabrică de burgers, mereu văd terasa plină, și acum am văzut că era plin și înăuntru, a trebuit să stau la bar, că erau toate mesele rezervate. Tot tineri, liceeni, chiar, și în grupuri, unele destul de mari. Eu am luat o supă de linte, foarte bună, și coastele de porc, bune și ele, cu sos dulce.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, deși au căpotat la sfârșit, adusul notei a luat mai mult decât toată masa la un loc. Aveau chelneri tineri, rezistenți la stres și la presiune, era un du-te vino infernal la prânz, să-i hrănești pe toți cei de acolo. Prețurile par normale, deși nu știu care e normalitatea la burgers, nu mănânc niciodată așa ceva, carne cu pâine.

Așadar, dacă sunteți mâncători de carne cu pâine și, mai ales, dacă va și uitați în mod special pe Internet căutând astfel de restaurante, puneți și Vivo pe listă. Măcar arată bine…
Adresă:
str. Calea Floreasca, nr. 60, parter
Telefon:
0787 709 154
Program:
L-D 12.00-23.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.