SapteSeri

Bistro Mar

Bistro Mar


Site - https://bistromar.ro/?fbclid=IwAR1UnRuKVpgrNV72p5FAuosa44EBbTh2tV5f3YT7geL96vE5LH0yO2Em0p0


Facebook - https://www.facebook.com/pg/bistromar.ro/about/?ref=page_internalPescărie, fish bar, street food augmentat,


Bistromar s-a extins și au luat un spațiu suplimentar din piața de legume Florească, acum au câteva mese mici în plus, și una rotundă, mai mare, cu canapele galbene. Mâncarea la fel de bună, adică foarte bună pentru tot ceea ce înseamnă pește, desigur. Am luat un tartar de ton excelent, salată de alge bună, dorada foarte bună, chiar și legumele surprinzător de bine făcute. Serviciul foarte bun și el. Și au fost ceva mai rapizi de data aceasta. Muzica agresivă, deranjantă. Da, Bistromar e unul dintre cele mai bune restaurante de pește și fructe de mare ale Bucureștiului… (GB – ianuarie 2019)

Bistromar e o investiție a celor de la Alfredo Seafood, unul dintre cei mai mari, dacă nu chiar cel mai mare distribuitor de peste proaspăt și congelat din România. Chef este Cătălin Jernoiu, un mare chef, pe care l-am descris cu aceste cuvinte de câte ori am scris despre el, începând cu restaurantul Cucina Borghese de pe Calderon, unde l-am întâlnit prima dată, continuând cu Zahana 33 și cu alte locuri în care am mai dat de el.

Conceptul lui Bistromar este identic cu cel de imens succes al celor de la Raionul de Peste din Piața Dorobanților, cu peste proaspăt direct din galantare și cu toată bucătăria la vedere, gătit în fața ta. Au scaune de bar la tejgheaua bucătăriei și câteva mese cu canapea în spate.


Sursă: https://www.restocracy.ro/bistromar-restaurant/


Adresă:
Str. Banu Andronache, nr. 41
Telefon:
0740 085 088
Program:
L-D: 09:00-21:00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.