SapteSeri

Victoriei Ballroom

Victoriei Ballroom

Site: www.victorieiballroom.ro


Facebook: www.facebook.com/victorieiballroom


Oricare ar fi evenimentul tău, ce poate fi mai frumos decât să ți-l petreci în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei, într-un spațiu elegant, în cel mai nou ballroom din București?


Victoriei Ballroom este o locație premium de evenimente, cu o arhitectură unică, elegantă și de ultimă generație. Înțelegem cât de important este evenimentul tău iar noi facem din reușita lui unicul nostru scop. Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea evenimentelor și cu o largă gamă de servicii, vă punem la dispoziție absolut tot de ce aveți nevoie pentru un eveniment de top.La Victoriei Ballroom ai totul inclus în prețul meniului! Fără costuri suplimentare sau ascunse! În prețul meniului, pe lângă plannerul tău personal, îți punem la dispoziție tortul, aranjamentul floral standard, aranjarea și ornarea meselor, a scaunelor, scena, sonorizare și lumini. Ai de asemenea prețuri exclusive pentru artiștii sau Dj-ii pe care îi alegi. Tot în prețul meniului intră o cameră personală, special amenajată pentru tine.În premieră introducem termenul de “corner-sharing” prin care poți să alegi să ai la evenimentul tău un sushi bar, ice cream bar sau clasicul candy bar, contra cost.


Mâncare gătită de bucătari din bucătăria furnizoare a Casei Regale și vinuri alese, din cele mai vestite podgorii din Europa.


Băuturi fine, sushi bar, candy bar, servicii artistice complete și planning.


Pentru detalii și oferta vă rugăm să ne contactați!


Adresă:
Calea Victoriei nr. 21-23
Telefon:
0760 655 055
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.