SapteSeri

Militari Residence Ballroom

Militari Residence Ballroom


Facebook - https://www.facebook.com/MilitariResidenceBallroom/?ref=br_rs


Site - http://militariresidenceballroom.ro/


Militari Residence Ballroom este o locație de evenimente premium și o atracție arhitecturală ce merită văzută, cu un spațiu complex de saloane special concepute pentru evenimente de top.


La Militari Residence Ballroom înțelegem pe deplin importanța evenimentelor de succes.
Cu o vastă experiență și cu o largă gamă de servicii, vă punem la dispoziție una dintre cele mai dinamice echipe de profesioniști,


a căror pasiune și dedicație pentru evenimente nu cunoaște limite.
Cu o experiență intuitivă și cu o abordare îndreptată către rezultat, noi punem în valoare viziunea dumneavoastră pentru evenimentul mult dorit.


Fie că este un eveniment tradițional, ori basmul visat, o zi specială cu accente moderne, o nuntă fastuoasă sau cu elemente romantice, locația noastră este versatilă și se potrivește oricăror evenimente, corporate, sociale sau de familie.


Militari Residence Ballroom va asigura servicii de înaltă clasă și meniuri ce explorează cele mai cunoscute culturi și gastronomii internaționale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente și metode de gătit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevărate operă de artă sub îndrumarea Chefului Bogdan Piele, un artist care conduce cu pricepere o echipă profesionistă de bucătari și maeștri cofetari.Adresă:
Str. Rezervelor nr.70
Telefon:
0730 195 290
Program:
Non Stop
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.