SapteSeri

Caru cu Bere

Caru cu Bere


Tumoarea de pe fațada marii clădiri de lângă Mănăstirea Stavropoleos

Caru cu Bere e perla coroanei lui Dragoș Petrescu, poate cel mai spectaculos exemplu de ce poate să facă un management bun dintr-o afacere care a fost moartă ani, sau chiar zeci de ani. Nu mai scriu acum, nici despre Dragoș Petrescu, nici despre restaurantele lui și cum a reușit să le umple el.

Caru cu Bere e imens, are vreo 500 de locuri, și cred că e plin în permanență. Ba, mai mult, stă lumea și la coadă ca să apuce vreun loc.

E foarte frumos înăuntru la Caru cu Bere, într-adevăr, e de ajuns să te uiți la poze ca să te lămurești repede. În față au construit o monstruozitate, nu știu cum de le-au dat voie să facă așa ceva. Nu au stricat doar clădirea istorică, ci toată strada. Însă lumea se înghesuie să stea sub mosntruozitate, după cum am spus.

Mâncarea de la Caru cu Bere e asemănătoare cu cea de la Hanul Berarilor (Hanurile Berărilor, mai bine spus, pentru că sunt două). Nu e rea deloc, dar nici cine știe ce ieșit din comun. Nici nu ar avea cum, de altfel, la un asemenea volum și cu un trafic mai mare decât cel al Gării de Nord.

Serviciul e surprinzător de bun, totuși, destul de rapid, cu copii buni, inimoși, dar cam extenuați de atâta efort. Prețurile sunt rezonabile.

Sunt oameni cărora le place să mănânce în hărmălaie, alături de alții 499. Să le fie de bine, și norocul lui Dragoș Petrescu, acvest geniu al managementului care a știut cum să-i găsească și cum să îi aducă la Caru cu Bere.Facebook - https://www.facebook.com/carucubere/


Site - https://www.carucubere.ro/

Sursă: https://www.restocracy.ro/caru%CA%BC-cu-bere-restaurant/


Adresă:
Str. Stavropoleos, nr. 5 (Centrul Vechi)
Telefon:
021 313 75 60
Program:
L-D 08.00-00.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.