SapteSeri

Pasta Punct

Pasta Punct


RESTAURANT


Site Web - https://www.pastapunct.ro/?fbclid=IwAR1QuW64YAOHIsoYJJw8zExw8fs-V8V19XN5LFmZslCtOrpW2r7NLeC5XC0


Facebook - https://www.facebook.com/pastapunct/


Victor Nemeș este pilot, instructor moto, a devenit cunoscut odată cu show-ul culinar MasterChef, iar acum și-a propus să aducă pe mesele bucureștenilor paște proaspete, făcute zi de zi chiar de el. Victor Nemeș a lansat un concept culinar nou, de takeaway & delivery, care se cheamă simplu: Pastă Punct. Alături de Ioana Dumitrescu, Victor și-a pus în practică un vis mai vechi, la care lucrează de mai bine de patru ani, timp în care a testat sute de rețete și a pus la treabă alte sute de kilograme de ingrediente pentru a obține rezultatul dorit: paște proaspete, realizate zi de zi în hub-ul lor gastronomic, cu făină adusă din Italia, inspirate de rețete autentice vechi de 100 de ani.


Pasta Punct ste un concept gastronomic care are la baza un singur cuvant – pasta. Ne-am ales o nisa bine definita, ne focusam pe pregatirea pastelor fresh. Suntem diferiti pentru ca studiem domeniul pastelor la nivel international, am cercetat acest zona si derivatele sale din toata lumea. In momentul asta ne focusam pe pastele italienesti. Meniul Pasta Punct va contine o varietate larga de peparate, pe langa clasicele paste italienesti, preparate japoneze, ucrainene, romanesti etc. ce se vor invarti in jurul acestei baze fainoase si vor fi rulate ca pasta zilei sau pasta saptamanii. Pasta Punct nu inseamna fast food, inseamna quality food. Iar pentru mine personal, Pasta Punct inseamna un vis care se implineste, inseamna o idee care a incoltit acum mai bine de 4 ani si la care am muncit fara intrerupere in tot acest timp.











Adresă:
Calea Dorobantilor 172
Telefon:
0744 638 073
Program:
L-D 11.00-17.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.