SapteSeri

NOR Sky Casual Restaurant

NOR Sky Casual Restaurant


Site - www.norbucharest.ro 


Facebook - www.facebook.com/NorBucharest Prima vizită la NOR Sky Casual Restaurant din marele turn Sky Tower de lângă Promenada Mall a fost o surpriză plăcută, din toate punctele de vedere. Am revenit acum, după un an, și l-am găsit la fel de frumos, fără nicio urmă de uzură la mobilier, decoruri, ambianță.

NOR Sky Casual Restaurant e unul dintre cele mai frumoase restaurante din București, și asta nu numai datorită panoramei sale unice. Am scris în articolul trecul despre ambianța de la NOR Sky Casual Restaurant, nu mai revin, e aceeași.

Meniul e foarte bine făcut, au un chef talentat la NOR Sky Casual Restaurant. Sau, mai degrabă, pare să fie un chef al grupului de restaurante, pentru că am recunoscut stilul întâlnit și la celelalte – ultimul văzut fiind Cișmigiu – Bistrou la Etaj. Nu au multe feluri, însă acoperă multe gusturi. Eu am luat un orez arborio cu sparanghel, fenicul, trufe și parmezan, o supă cremă de porumb cu feliuțe de Chorizo, asortată cu tortilla cu miez de cașcaval, biban de mare cu risotto de porumb – un pește cu piele crocantă, așezat pe risotto cu suflet de porumb, parmezan și roșii cherry, și o salată de ardei capia, sfeclă și halloumi. Au fost destul de bune, însă niciuna ceva deosebit, pentru care să vreau neapărat să mă întorc și a doua oară.

Serviciul a fost foarte bun la NOR Sky Casual Restaurant: și recrutați cum trebuie, adică oameni cu reflexe bune de client service, și cu lecția învățată – am observat câteva detalii învățate din manuale… ???? Dacă reușesc să-i convingă să fie mai puțin ceremonioși, mai relaxați și mai dezinvolți, chiar că vor ajunge să aibă la NOR Sky Casual Restaurant unele dintre cele mai bune servicii din restaurantele bucureștene.

Prețurile nu sunt mici la NOR Sky Casual Restaurant, însă pentru o asemenea priveliște și pentru un serviciu bun merită să plătești și mai mult decât atât. Clienți surprinzători de puțini, între orele 13 și 14 abia am putut zări câteva mese ocupate, din foarte multele de la NOR Sky Casual Restaurant.

Ca și celelalte restaurante ale lor, și NOR Sky Casual Restaurant e un lucru foarte bine făcut, cu toate de cea mai bun calitate, nu au făcut economie la nimic. Dacă vor reuși să mai adauge și puțin gust la mâncărurile acelea interesante din meniu, vor ajunge pe merit unul dintre cele mai frumoase și mai bune restaurante din București. (GB – august 2018)

PS: de data aceasta m-au așezat direct la fereastră, pe locul cel mai bun… ????

Trainerul de chelneri de la Nor Sky Casual Restaurant

Nor Sky Casual Restaurant a fost descoperirea plăcută a sezonului pentru mine. Și acum vorbesc despre mâncare, pentru că de panoramă și de ambianță nu mă îndoiam.

Nor Sky Casual Restaurant a fost deschis în mai, cred, de cei care au și restaurantul Stadio de la Union business center, am văzut că scrie „Stadio” pe câteva obiecte. E la ultimul etaj al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă din București și din țară, presupun. Așadar, Nor Sky e restaurantul cu cea mai impresionantă panoramă citadină din România, cel puțin în acest moment. Dar cred că va rămâne cel mai multă vreme de acum înainte.

Panorama e impresionantă, într-adevăr, vezi aproape tot Bucureștiul, de la Berceni până în Băneasa. Lacul din apropiere, în mod particular, e spectaculos, nu ai bănui niciodată cum arată, de fapt, deși ai trecut pe lângă el de mii de ori.

Nor Sky Casual Restaurant e un restaurant mare, ocupă aproape toată circumferința turnului. Într-o parte are mese obișnuite, dar în cealaltă are canapele și banchete stacojii, foarte frumoase și confortabile. Mesele sunt bine aranjate și am remarcat că au tăcâmuri de calitate, mari și grele. Sunt sigur că nu tuturor le plac astea, în special făpturilor silfice dinspre partea femeiască, presupun, însă eu le apreciez foarte tare și adaug ceva la nota de la prezentare pentru asta.Sursă: https://www.restocracy.ro/nor-sky-casual-restaurant/


Adresă:
Calea Floreasca, nr. 246
Telefon:
0310.056.056
Program:
L-D 10.00-00.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.