SapteSeri

Dancing LobsterDancing Lobster


Să petreci timpul la masă este un obicei natural pentru portughezi. Dancing Lobster sunt foarte fericiţi atunci când împart preparatele lor preferate cu cei dragi, în compania unor băuturi şi vinuri selecte, povestind despre clipele plăcute din viaţa noastră. Pentru o experientă de neuitat, poţi cere recomandări echipei Dancing Lobster sau poţi alege să experimentezi cu diferite preparate.

Ca să poţi explora cât mai mult nu ezita să testezi diferite "petiscos" din lista "Homarului dansator", precum: ameijoas a bulhao pato, camaroes a gulho, choco frito, pica pau, mexilhões gratinados, lulinha com molho verde.

Desigur, bucătăria portugheză variază de la o regiune la alta a tării, insă se poate constata prezenţa invariabilă a peştelui şi a fructelor de mare.  

Dancing Lobster vă invită să încercaţi cele mai cunoscute specialităţi portugheze precum "Polvo a lagareiro", "Cataplana" sau "Arroz de Marisco". Iubitorii de carne se pot bucura de savoarea porcului preto hrănit cu ghindă şi a cărnii de vită "à Portugalia".Reţete portugheze cu tradiţie servite în exclusivitate

Specialitatea națională este reprezentată de codul sărat şi uscat numit "bacalhau" care este popular încă din epoca descoperirilor, când navigatorii prindeau peştele, îl sărau şi îl uscau pentru a-l face să dureze pe parcursul lungilor călătorii dintre continente.

Există 365 de modalităti de a pregăti bacalhau, câte una pentru fiecare zi a anului, la restaurantul nostru puteţi încerca câteva dintre ele.Vietăţi marine de captură, ca-n emisiunile lui Jacques Cousteau

Dacă doriţi să încercaţi ceva deosebit puteţi alege din acvariul restaurantului homari, languste sau crabi. Selectaţi exemplarul care vă pare mai apetisant şi veţi fi surprinşi de carnea fină a acestor crustacee.  

Acestea sunt însoţite de cleşti, ciocănele şi alte obiecte care să vă ajute să scoateţi ce-i mai bun din ele, nu vă sfiiţi să vă murdăriţi pe mâini ca să reuşiţi să gustaţi din toată carnea lor.Dancing Lobster îţi aduce săptămanal, direct de pe vasele de pescuit, peşte sălbatic atent selecţionat de pe coasta portugheză a Oceanului Atlantic şi proximitatea Insulelor Azore. 


Pentru o experienţă portugheză completă Dancing Lobster recomandă asocierea preparatelor cu un vin verde sau roşu de Alentejo și un desert clasic care vine în încheierea mesei.Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de facebook a restaurantului, aici.

Adresă:
Dancing Lobster, București
Telefon:
0770 690 886
Program:
Luni-Duminică: 12:00 - 23:00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.