SapteSeri

Linea / Closer To The Moon

Linea / Closer To The Moon


Facebook - https://www.facebook.com/LineaClosertothemoon/


Site - http://www.linea.me/


Noi suntem "Linea / Closer To The Moon “ și ne ocupăm cu problema vieții de după muncă a bucureșteanului.

Pentru rezervări: 0757824298
Evenimente private: lineaclosertothemoon@gmail.com
Cât mai mulți dintre voi trebuie să ajungă #CloserToTheMoon iarna aceasta iar sistemul de acces în Moon Câmp și în restaurant este extrem de simplu!
Pentru rezervări sau orice alte informații, 0757824298 este numărul la care ne găsiți, în fiecare zi între orele 10:00 și 17:30. După ora 18:00 acceptăm rezervări doar pentru ziuă în curs. Nu luăm rezervări online.
Poți face rezervare atât pentru restaurant cât și pentru terasa astfel:
- Linea Space Station se deschide de luni până duminică de la ora 18:00. Din cele 15 module existente, 10 pot fi rezervate și 5 funcționează în regim walk-in, dar toate sunt la fel de călduroase.
Pentru deciziile ad-hoc am implementat un sistem de "cue management" care îți va asigura locul la rând în cazul în care toate mesele din igloo-uri sunt deja ocupate, timp în care te invităm să aștepți în restaurant. Vei primi un pager care va vibra în momentul în care s-a eliberat o masă într-un igloo și a venit rândul tău să urci pe terasă. Timpul de așteptare variază în funcție de mai mulți factori cum ar fi ora la care ajungi sau câte grupuri sunt deja în așteptare.
Rezervările se fac pentru grupurile de 6 -max 12 persoane. Deoarece cât mai mulți dintre voi trebuie să ajungă #closertothemoon, rezervările vor funcționa în 2 seating-uri, primul între orele 18:00 - 21:00 și următorul 21:15 - ultimul client. Nu se fac rezervări pentru grupuri de 2 - 5 persoane, pentru astfle de grupuri mai mici sunt dedicate igloo-urile walk-in, care sunt special concepute pentru a acomoda mai multe grupuri.
- La restaurant rezervările pot fi făcute pentru intervalul 18:00 - 21:30, nu există seating-uri speciale.

Politica localului nostru nu permite consumarea alimentelor cumpărate în alte locații.

Accesul se face prin stradă Lipscani, între Magazinul Victoria și clădirea BCR. Intrarea este semnalizată cu un semn luminos unde găsiți și liftul care vă va duce "Closer To The Moon".

Programul bucătăriei: MARȚI - DUMINICĂ 18:00 - 23:00
Program bar: ZILNIC 18:00 - 02:00Sursă - https://www.restocracy.ro/linea-closer-moon/


Adresă:
Calea Victoriei, nr. 17
Telefon:
0757 824 298
Program:
L-D 12.00-02.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.