SapteSeri

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S., restaurantul care se laudă că are coaste şi burgeri atât de gustoşi încât îi provoacă şi pe vegetarienii înrăiţi să îşi trădeze principiile culinare. Restaurant este localizat la parterul Old Town Hotel, intrare dintre Bd. Bratianu, vizavi de Cocor. 


Mâncarea lor este de fapt o mixtură între barbecue şi elemente româneşti din segmentul preparatelor din carne. Da, servesc si mititei, încadraţi într-un platou neaoş românesc. Au plating deosebit, care nu ne dă deloc emoţii în privinţa normelor de servire. Locul este impecabil.


Designul Romanian Insane Barbeque and Sauces este masculin, modern, cu elemente iberice şi este semnat de Victor Grosu - acelaşi care s-a ocupat de Caju, Naan sau Dancing Lobster. În plus, în serile de vineri şi sâmbătă, au loc concerte live.


Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S. îşi asumă că au mâncare excelentă şi nu se sfiesc să le spună şi clienţilor că odată ajunşi la ei, nu o să mai scape de obsesiile meniului lor.


Adresă:
Strada Șepcari nr. 12-14, sector 3, București
Telefon:
0770 664 456
Program:
Luni - Joi: 12:00 - 23:00, Vineri - Duminică: 12:00 - 00:00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)