SapteSeri

Osho

Osho


Site - www.osho-restaurant.ro 


Facebook - https://www.facebook.com/oshoprimaverii


Ce bine că la Osho spală coșurile de pâine cu detergent după fiecare client în parte…

Osho a fost primul mare steakhouse din București, cu brand, din câte știu eu. Au mai fost niște restaurante în care vița era vedet meniului, însă unul care să se poziționeze direct ca un steakhouse cu viță de cea mai bună calitate, clar, fără echivoc, nu cred că a fost înaintea lui.

Osho e acolo de la început, la parterul unui bloc nou construit pe bulevardul Primăverii, chiar lângă Institutul Diplomatic, ocupn colțul din dreapta. Acum l-am găsit extins, au luat și un spațiu de la mijloc, în care înainte era un magazin.

E foarte bine amenajat Osho. Are câteva săli înăuntru și două terase, una lungă și îngustă, pe latura dreaptă a clădirii, și un ceva mai largă, în față. Lumea o preferă pe aceasta din față, în cealaltă se așază numai dacă nu găsesc locuri.

În spate au grătarele și mese de gătit la vedere, cu tejghea în față, și cred că și un galantar cu produse de vânzare (carne și alte câteva), dacă am văzut eu bine. M-au lăsat să fac poze, așa că m-au scutit de o mai lungă descriere. Mesele sunt comode, spațiate, scaunele la fel. Conceptul e unitar, foarte bine realizat, cu cele mai bune materiale, cu priză la clientela înstărit din ziua de azi. Muzica stridentă și deranjantă pentru noi, dar probabil că noi avem o problemă, nu ei, din acest punct de vedere.

Meniul de la Osho e cel așteptat într-un/ o steakhouse: bucătărie tipic americană, cu viță ca oferta principală. Au Black Angus și Wagyu, și măturată, evident. Vița a fost foarte bună, așa cum ne și așteptăm, de altfel, și după cum vorbește lumea în oraș. Sosul nu a fost bun deloc, nu am mai văzut demult un sos atât de apos și fără niciun gust. Și nici salata nu a fost bună, păreau niște frunze (nu prea tinere) aruncate în farfurie la repezeală, nimic mai mult).

Toate bune la Osho (sosurile și salatele sunt ușor de schimbat sau de îmbunătățit), până la servicii. Au numai chelneri, toți foarte bine făcuți și sportivi, cred că i-a luat de la vreo echipă de oină, sau așa ceva. Sunt mulți. Și foarte înclinați către dezbatere, pentru că vorbeau întruna (unii cu alții, adică), foarte absorbiți de subiecte. Erau trei în ușă, când am venit eu. Unul s-a dat puțin la o parte, că nu puteam să trec. Dar nu a intros capul. Nu s-a uitat niciunul la mine, au continuat dezbaterile minute bune. Dup ce am citit meniul de câteva ori, în toate direcțiile, mi-am lut inima în dinți și m-am dus să-i întrerup, că ne era foame rău…

Au fost multe mărunțișuri care mi-au atras atenția la Osho, legat de serviciu. Un chelner care trebăluia prin sală și pe lângă clienți cu telefonul al ureche. Și care zâmbea larg, era fericit. Presupun că de la ce auzea, nu de la clientul care se uita la el, destul de tăcut, de altfel. După ce a strâns masa, a pus coșul de pâine direct în farfuria cu resturi de carne și de grăsime. Ce bine că la Osho spălă coșurile de pâine după fiecare client, cu apă și detergent, să iasă bine grăsimea din ele. Puține restaurante spală coșurile de pâine după fiecare client…

Prețurile sunt mari la Osho, desigur, însă viță de calitate e scumpă, nu prea au cum să fie mai mici. Și la fel sunt și la celelalte steakhouses mari din București, nu sunt altfel la Osho.

Osho e unul/ una dintre cele câteva steakhouses mari din București, cu viță de cea mai bună calitate. Așa că atunci când nu vă uitați la bani și vreți un astfel de prânz sau cină, cu greu poate fi Osho lăsat deoparte din short-list…

Sursă: https://www.restocracy.ro/osho-restaurant/Adresă:
Bd. Primăverii, nr. 19-21
Telefon:
0758 758 750
Program:
L-D 10.30-23.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.