Despre noi

Șapte Seri este brandul editorial cel mai vechi și mai cunoscut de pe piața revistelor gratuite, cu o istorie de 18 ani, relansat într-un format mare în ianuarie 2015. Este singura revistă de urban lifestyle, cu conținut propriu din zona de film, teatru, lifestyle, travel, televiziune, celebrity, trenduri urbane, modă, gadgeturi care ajunge, printr-o distribuție targetată, la un public premium, tânăr și dinamic.

Suntem partenerii celor mai importante evenimente culturale și de entertainment din România și dezvoltăm, împreună cu brandurile și în jurul lor, conținut interesant pentru publicul nostru. Avem contributori cu experiență și expertiză în domeniile lor, lucrăm cu fotografi, artiști, activiști, care generează un conținut premium.

“Șapte Seri e acea revistă care rimează perfect cu timpul liber, cu ieșitul în oraș, cu preocupările unui public hedonist, de consumatori inteligenți. Echilibrăm în revistă informația cu inspirația, hrănim apetitul publicului pentru noutate, dar nu uităm de aspirațiile noastre sau de vise.”