SapteSeri

Urban House

Urban House


Urban House is not a place it’s a feeling!
Pentru că trăim în secolul vitezei, vă invităm să opriți timpul în loc și să vă bucurați, la cele mai înalte standarde alături de familie și prieteni, de preparatele noastre gustoase și deja foarte apreciate de clienții primei locații Weiss Beer Garden. Este locul ideal unde te poți retrage la o bere cu prietenii, să iei prânzul, să îți petreci serile de weekend într-un ambient prietenos. Vă așteptam împreună cu familia, copiii având locuri de joacă special amenajate.


Ne adresăm clientului urban și ne propunem să fim cu un pas înaintea nevoilor acestuia, având următoarele facilități: parcare supravegheată, parcare pentru biciclete și cărucioare, televizoare atât în interior cât și în exterior, camera pentru alăptare și locuri de joacă pentru copii.


Meniul nostru reprezintă cel mai mare atuu al întregului concept urban,fiind unul foarte variat, cu specialități alese și pentru toate gusturile.


Interiorul locației, cu un număr de 150 de locuri,are un design special care sigur te va înșipira și unde vei găsi bucuria zilelor de vacanță chiar dacă este weekend sau o zi din timpul săptămânii.


Terasa noastră este una cu o capacitate de 250 de locuri , unde vei simți într-adevăr că iei o gură de aer proaspăt și îți vei putea încărca bateriile într-un ambient perfect.


Pe lângă toate acestea venim în sprijinul vostru cu încă o terasă exterioară acoperită, unde putem găzdui 150 de persoane atât pe timpul verii cât și pe timpul iernii.


Vă garantăm zile cu miros de vacanță și muzica live în serile de weekend.
Facebook - https://www.facebook.com/UrbanHouseMoghioros/


Site web - https://urbanbeer.ro/?fbclid=IwAR1aqyTinidc8rC86PChHPoLIl4FY8J75s-rH_7uE-JxVifmXe-JZLN4THI


Adresă:
Strada Braşov, nr 21F
Telefon:
0723 502 237
Program:
L-D 14.00-02.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.