SapteSeri

Benihana

Benihana


Facebook - https://www.facebook.com/BenihanaBucharest/


Un adevărat mare restaurant japonez, sofisticat și aristocratic

Benihana e cel mai cunoscut restaurant japonez din București, cel mai mare, mai complex, cel mai sofisticat, e un adevărat mare restaurant japonez, la standardele lor din Japonia. E de mulți ani în același loc, la etajul I al hotelului Sheraton, fost Howard Johnson. Cred că e o franciză.

Benihana e bine amenajat, presupun că așa arată și restaurantele luxoase din Japonia. Însă mâncarea e punctul forte al lui Benihana, au bucătari de mare clasă, care știu să facă mult mai mult decât sushi-ul care a început să se găsească pe toate drumurile în București. Mâncarea de la Benihană e sofisticată, originală, făcută după rețete de-ale lor pe care nu le mai găsești în alte locuri.Probabil că ar trebui să mănânci o săptămână sau două la Benihană, zi de zi, ca să guști din toate, și de fiecare dată dai peste cel puțin un gust memorabil.

Serviciul este foarte bun la Benihană, așa cum sunt peste tot la marile hoteluri din rețelele internaționale, pentru că știu cum să facă recrutările la început. Prețurile sunt mari, însă mâncarea de la Benihană e unică, e normal să plătești pentru așa ceva. Și spectacolul e unic, atunci când vin bucătării să gătească în sală, în fața clienților.

Așadar, pentru cine vrea să vadă marea și sofisticată bucătărie japoneză la adevărata ei valoare, trebuie să pună Benihană pe primul loc în listă, chiar dacă e scump!


Sursă - https://www.restocracy.ro/benihana-restaurant/Adresă:
Calea Dorobanți, nr. 5-7
Telefon:
021 201 5000
Program:
Non Stop
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.