SapteSeri

Chefs Experience

Chefs Experience


Facobook - www.facebook.com/pg/Chefs.Experience 

Site - www.chefsexperience.ro Cauți ceva mai mult decât un simplu restaurant? BINE AI VENIT LA CHEFS EXPERIENCE! Noi îți oferim preparate îndrăznețe, băuturi delicioase și o adevărată experiență culinară chiar în inima orașului. 


PREPARATE GĂTITE DUPĂ REȚETELE UNOR CHEFI CELEBRI!

Schimbăm periodic meniul și introducem constant cele mai apreciate preparate ale Chef-ilor cu care colaborăm. Nu rata evenimentele cu Chefi celebri care îți oferă ocazia de a face cunoștință cu cei mai îndrăgiți Chefi și preparatele lor.


UN PREPARAT CÂT O EXPERIENȚĂ!

Aproape fiecare preparat din meniul nostru a fost gândit în așa fel încât să te uimească. Avem preparate care se prepară chiar la masă, în față ta sau deserturi flambate, spectaculoase care cu siguranță te voi uimiși cu care îți poți impresiona prietenii sau partenerii de afaceri.


EVENIMENTE ȘI EXPERIENȚE.

Serile la Chefs sunt completate de happening-uri și momente speciale. Ritmurile grecești și acorduri live de bouzoukia, ritmurile fierbinți argentiniene sau ritmurile funky, actuale și muzică live le găsești la Chefs. Poți de asemenea să înveți să faci cel mai cunoscut sos grecesc la Tzatzyki Bar-ul nostru sau îți poți personaliza desertul după preferințe.


Sursă - https://www.restocracy.ro/chefs-experience-restaurant/


Adresă:
Calea Floreasca, nr. 55
Telefon:
0723.856.916
Program:
L-D 10.00-03.00
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.