SapteSeri

Scottish Pub

În ultima perioadă conceptul de pub câştiga teren faţă de clasica berărie tipic românească fiind un melanj inedit între un pub irlandez, o berărie englezească şi un local cu specific românesc.


Totul a început cu"Scottish-ul mic ", un loc mai personal unde te puteai simţi mai apropiat de cei care frecventau acel local, având o capacitate de 120 persoane. S-a încercat apoi aducerea conceptului şi culturii de pub de afară, ocazie cu care s-a trecut şi la o locaţie mai mare. Noua locaţie s-a integrat într-un sistem flexibil care satisface pretenţiile tuturor clienţilor, într-un spaţiu cu aspect clasic unde atmosfera destinsă încurajează comunicarea şi interacţiunea între cei prezenţi.


Noul "Scottish Pub" , cu o capacitate de 500 persoane, şi-a făcut mai publică locaţia prin renaşterea culturii live în Timişoara şi petreceri alese, unde gama de băuturi variază de la tradiţionalele beri la draught până la cele mai vechi single malturi.


Pubul se adresează deopotrivă tinerilor cât şi celor maturi, amatori ai serilor de neuitat care cu siguranţă vor reveni alături de cei dragi într-o atmosferă de neconfundat.


Adresă:
Str. Eugeniu de Savoya, Timisoara, 307455
Telefon:
0757 888 811
Program:
J - S: 22:00 - 06:00
Website:

Alte Baruri şi cluburi