SapteSeri

The Temple - Social Pub


Facebook - https://www.facebook.com/templesocialpub/


The Temple Social Pub a apărut din pasiunea patronilor pentru muzica bună, mâncarea delicioasă și atmosfera prietenoasă. Situat în inima Bucureștiului, The Temple - Social Club găzduiește weekend de weekend Concerte, seri de Stand-Up Comedy și Open Mic, Karaoke acompaniat de un band live și Teatru.


Pe scena The Temple au urcat trupe precum: Jukebox, Trupa Zero, Mihai Chițu, Special Guest Orchestra, Trupa Story, Georgia Dascălu, Silviu Pașca, The Mob, Emanuel Mirea, Prestige Orchestra, D-Lemă sau Friends.


Distracția în The Temple este asezonată cu o notă de calitate și bun gust, alături de chef Marian, care a creat un meniu absolut fermecător pentru papilele gustative. Mâncarea în pub este o experiență culinară care te poartă prin bucătăriile lumii și poți găsi preparate precum: burgeri, paste, risotto, plăcinte, nachos, coaste, pește și steak-uri de vită savuroase.


Protagonistul în povestea pe care o veți trăi în Temple este designul. Inspirați din atmosfera pub-urilor londoneze, The Temple devine un spațiu cald, cu două baruri din lemn masiv, ferestre cu vitralii, canapele din piele naturală, candelabre elegante și un perete vegetal pentru un plus de viață.


The Temple consideră că servirea ireproșabilă este motorul locației lor. Pun mare accent pe modul în care ideile și produsele lor ajung la voi. The Temple Social Pub este experiența urbană care te îndeamnă să revii!

Adresă:
Bld. Mărășești nr. 71-73, București, 040256
Telefon:
0799 730 730
Program:
Luni - Duminică: 09:00 - 01:00
Website:

Alte Baruri şi cluburi