SapteSeri

The Ace

The Ace


Facebook - https://www.facebook.com/TheAceDowntown/


Site - https://www.theace.ro/


Ideea de a îmbina mai multe concepte într-unul singur este special realizată de THE ACE, tocmai pentru a putea satisface cerințele celor mai speciali clienți. Atenția acordată clientului ne-a determinat să facem astfel încât să putem oferi siguranță obținând toate avizele și autorizațiile de funcționare și securitate.


Subsolul, este dedicat clientului dornic să asculte muzică bună, un recital live, chiar un spectacol de Stând-Up. Intimitatea este garantată prin oferirea tuturor facilităților necesare fără să interfereze cu celelalte spații. De asemeni, tot aici, poți urmări evenimentele sportive departe de arșița verii și de gălăgia străzii. Dacă sunteți un grup organizat, tot spațiul de la subsol se poate închiria special pentru voi astfel încât să vă puteți bucura de intimitate și prieteni.
Parterul este dedicat clientului dinamic, care apreciază un design modern atunci când se bucură de un cocktail sau o băutură rafinată. Cum dinamica momentului este accelerată, meniul de bucătărie este conceput astfel încât timpul de așteptare să fie cât mai redus.


Special pentru clientul cunoscător al gastronomiei fine și al unui vin deosebit, am creat primul etaj. O imagine elegantă și plină de rafinament, o oază de bun gust în Centrul Istoric. Vă așteptăm cu o colecție deosebită de vinuri și un meniu special creeat pentru cunoscătorii gastronomiei internaționale.


Pentru a încheia într-un mod special o zi, The Ace vă oferă plăcerea savurării unui cocktail, unei băuturi rafinate sau chiar a unei țigări fine la doilea etaj, unde vă așteaptă o terasă cu un design special, departe de forfota străzii dar, totodată, oferindu-vă bucuria admirării cerului de vară în Centrul Istoric.


The Ace este un loc special, pentru oameni speciali, care știu ce vor!
Adresă:
Lipscani 78
Telefon:
0744 843 223
Program:
L-D 10.00-02.00
Website:

Alte Baruri şi cluburi