SapteSeri

Che Guevara Social Pub

Che Guevara Social Pub


Denumirea clubului „Che Guevara Social Pub” a pornit de la ideea că, în conştientul și subconştientul multora, Che Guevara nu are neapărat legătură cu o anumită orientare politică sau cu spaţiul „latino” ci, mai mult, cu o stare de spirit, o atitudine împotriva conformismului, a falsului şi a tot ce reprezintă norme învechite într-o societate.

Localul are o amenajare cu trimitere la Che Guevara, la Cuba şi la anii ’50, cu elemente de decor specifice și cu imagini adecvate. Atmosfera căutată este cea de pub prietenos și comod, nesofisticat şi nestrălucitor. La fel se dorește a fi servirea, atitudinea personalului, lista de preţuri şi muzica.

Pub-ul are 2 baruri principale şi 4 săli de mărimi diferite, toate spaţiile sunt bine ventilate şi dotate cu aer condiţionat.

Capacitatea maximă a localului ajunge până la 250 de locuri pe scaune, iar în picioare numărul oaspeţilor poate fi chiar dublu.

Începând cu prima lună de primăvară, până târziu în toamnă, sunt deschise cele două terase - una pe trotuar în superba Piaţă a Unirii, cealaltă aflată în curtea interioară, parţial acoperită. Şi pe această terasă interioară este amenajată o zonă generoasă pentru fumători. Când vremea devine răcoroasă se aprind încălzitoarele şi se împart pături celor mai friguroşi.


Adresă:
Piața Unirii nr. 10
Telefon:
0737 300 300
Program:
Duminică - Joi: 08:00 - 01:00; Vineri - Sâmbătă: 08:00 - 03:00
Website:

Alte Baruri şi cluburi