SapteSeri

Beluga Music and Cocktails

Beluga Music and Cocktails


Site - http://www.belugamc.ro/


Facebook - https://www.facebook.com/belugamc/Beluga Music & Cocktails a creat o nouă definiție a vieții de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locației completat cu artiști de renume, poziționează BelugaMC ca una din cele mai bune destinații ale orașului ce prinde viață o dată cu venirea weekend-ului.


De la deschidere până în prezent, numeroși artiști, DJs și trupe de cover, au colorat nopțile tinerilor prin concerte live de excepție. Cei care iubesc viața de noapte, deja știu ce se găsește pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sală de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri.


Cu o suprafață de 425 metri pătrați, Beluga dispune de 4 zone VIP, 2 zone standard și 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese poziționate lângă scenă poate fi modificată în funcție de cerințe sau de evenimente. Beluga MC poate găzdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane, dintre care 300 persoane pot să rezerve loc la mese/canapele/bar.


Beluga MC promite destinații spectaculoase și experiențe memorabile. Submarinul Beluga are o singură misiune - mii de kilometri de distracție chiar în inima Bucureștiului.

Adresă:
Lipscani 30 - 34, București, 030036
Telefon:
0752 525 353
Program:
Vineri - Sâmbătă: 20:00 - 06:00
Website:

Alte Baruri şi cluburi