SapteSeri

After Eight - Cocktail Club

*After Eight Cocktail Club - For a different world!** Dacă cauți un club care să îți ofere seară de seară distracție, pretreceri tematice, surprize, cocktailuri și muzică bună, adresa este strada Brassai nr. 12. În After Eight nu ai cum să te plictisești, pentru că muzica nu îți dă voie să stai pe loc. Zilnic începând cu ora 22.00, până la ultimul client, ești așteptat cu cele mai variate cocktailuri, cu sau fără alcool, fete frumoase, băieți arătoși, muzică dinamică. În fiecare marți la Singles Party găsirea perechii potrivite este posibilă într-o atmosferă hazlie. Miercuri, la Petrecerea Brățărilor, ai șansa de a-ți găsi perechea pe baza brățării:
roșu - “du-te și deranjează pe altcineva!”, albastru - “sunt cu prieten(ă)”, galben - sunt timid(ă), fă tu primul pas!” și
verde - “la mine sau… la tine???”. Joi lumea se distrează la Retro Party, iar vineri este Seara Fetelor (Ladies Night). La Saturday Night Fever îți dai seama ce înseamnă cu adevărat distracția și dansul de sâmbătă noapte, iar duminica e o seară specială destinată studenților. Bineînțeles, acestea nu sunt singurele petreceri, After Eight fiind deja celebru pentru party-urile sale tematice: Sexy Nurse Party, Micro Outfit Party sau Police Academy Party sunt doar câteva, dar lista poate continua. Originalitatea petrecerilor, buna dispoziție și cheful de distracție al clienților, muzica, atmosfera și desigur, cocktail-urile sunt ingredientele cheie pentru un club de succes precum After Eight.

Adresă:
Strada Samuel Brassai 12
Telefon:
0743359795
Program:
L-D: 22:00 - ultimul client
Website:

Alte Baruri şi cluburi