SapteSeri

Avenue 48


Avenue 48 - locația evenimentelor care scriu istorie!

Ești în căutarea unei locații care să îți ofere tot confortul și spațiul necesar, astfel încât evenimentul tău să fie memorabil? Avenue 48, cea mai nouă sală de profil din București, a fost gândită special pentru cei care doresc să organizeze evenimentele grandioase, având o suprafață utilă de peste 1600 mp.

Situată pe Șoseaua Pipera nr. 46-48 H, aceasta se diferențiază de restul locațiilor printr-un design deosebit și totodată inedit. Arhitecți și designeri de renume și-au pus amprenta asupra întregului spațiu, aplicând cel mai în vogă trend al momentului - „concrete interior design”. O combinație de succes între stilul modern și cel vîntage, realizată prin corpuri de iluminat strălucitoare și impozante, ce contrastează în mod spectaculos cu senzația de rece oferită de o suprafață mare de beton.

Indiferent de tipul petrecerii, locația permite organizarea celor mai extravagante evenimente private, business sau corporate. Avenue 48 are o capacitate de 2.000 de persoane standing, aproximativ 1000 în cazul evenimentelor de tip dineu și minimum de 300 persoane la mese. Spațiul permite o varietate foarte mare de setup-uri, de la cele cu mese de bar, mese de restaurant, scaune, canapele său orice alte elemente de decor, în funcție de preferințe.

Locația dispune de o parcare privată, cu nu mai puțin de 150 de locuri disponibile și o terasă ce se întinde pe o suprafață de 700 mp, care pe timp de vară oferă o atmosferă propice evenimentelor de socializare sau petrecerilor business.

Descoperă atmosfera rafinată și armonioasă a evenimentelor organizate la Avenue 48!


Adresă:
Soseaua Pipera nr. 48, București, 014254
Telefon:
0724 322 189
Program:
Deschis pentru evenimente speciale
Website:

Alte Baruri şi cluburi