SapteSeri

Bavaria Pub

Bavaria Pub

Chiar și pentru câteva ore, o ședere la Restaurantul Bavaria într-o atmosferă liniștită și plăcută, în mirosurile îmbietoare ale preparatelor făcute ca la mama acasă, are darul de a face dintr-un vizitator grăbit un om care își regăsește liniștea și plăcerea de a savura preparate speciale singur sau împreună cu prietenii sau familia.


Calitatea și bunul gust al produselor sunt asigurate și garantate de către bucătarii, pizzerii și ajutorii de bucătar ai restaurantului Bavaria care, împreună cu barmanii și ospătarii, oferă celor care ne trec pragul o experiență completă.  


Restaurantul este o alegere potrivită pentru organizarea meselor festive cu diferite ocazii: zile de naștere , petreceri de copii, aniversări, evenimente de firmă, botezuri, cununii civile, etc.


Pe lângă serviciile oferite în cadrul unității, Restaurantul Bavaria organizează și activități de catering și livrări la domiciliu. Puteți comanda orice din meniul nostru sau meniul zilei. Comanda minimă este de 45 lei, durată de livrare fiind de minim 45 min.

Adresă:
Bd. N. Iorga, nr. 2A
Telefon:
0752 119 922
Program:
Luni - Duminică: 10:00 - 24:00
Website:

Alte Baruri şi cluburi