Evenimente | 2 - 15 decembrie 2016

Evenimente | 2 - 15 decembrie 2016

EXPOZIŢIE IA ADIOMA  - Muzeul Ţăranului Român

40 de cămăși românești ce se află păstrate peste graniţe, în marile muzee ale lumii, au fost aduse „acasă” și în timpul prezent, prin replici numite „aidoma”. Le puteţi vedea la Muzeul Ţăranului Român.


CONCERT DUB PISTOLS şi MOONLIGHT BREAKFAST - Romexpo, 2 decembrie, 20:00

Dub Pistols și Moonlight Breakfast urcă pe scena de la Romexpo pe 2 decembrie, de la ora 20:00. Evenimentul face parte din noul festival UR.BASM. Bilet: 35 lei.


CONCERT PAOLO PROFETI EUROPEAN COLLECTIVE - ARCUB, Sala Mare, 3 decembrie, 19:00

Paolo Profeti European Collective va susţine un concert la Sala Mare ARCUB, pe 3 dec., începând cu ora 19:30, în cadrul căruia va prezenta noul concept, „Elettrico”. Bilet: 35 lei.


CONCERT AMON AMARTH - Arenele Romane, 4 decembrie, 19:00

Amon Amarth vin la Arenele Romane pe 4 decembrie, de la ora 19:00, în cadrul turneului Jomsviking.CONCERT ADA MILEA şi BOBO BURLĂCIANU - Cafe Deko, 5 decembrie, 20:00 

Cei doi trubaduri vin la Cafe DEKO pe 5 decembrie, începând cu ora 20:00, pentru un concert plin de ritm, rime, glume și savoare, după cum ne-au obișnuit. Acces general: 39 lei.


DELIA'S WINTER WONDERLAND - Teatrul Naţional, 5 decembrie, ora 19:00

Delia’s Winter Wonderland nu este un simplu concert, ci experienţa muzicală a iernii! Totul începe încă de la intrarea spectaculoasă a Teatrului Naţional din București, unde publicul este invitat la cocktails & entrées și se termină cu un after party highclass la Nuba*. Pe scenă, Delia va fi acompaniată de peste 30  de instrumentiști profesioniști conduși de către maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei. Concept de sărbători unic în momentul de faţă, Delia’s Winter Wonderland vine ca o alternativă modernă și high-tech la tot ce s-a mai văzut până acum în România. Pe lângă muzica adusă la nivel de artă, concertul beneficiază de cele mai inedite elemente de grafică, proiecţii de ultimă generaţie, scenografie grandioasă, costume excepţionale, create special pentru acest eveniment, și machiaje desprinse din regate îngheţate – totul atent selecţionat, precum complexitatea structurală a unui fulg de nea. Bilete: 490 lei și 690 lei.
FESTIVALUL NY PORTUGUESE SHORT FILM - Cinema Elvira Popescu, 5-6 decembrie, ora 19:00

NY Portuguese Short Film Festival se află la prima ediţie în România, însă este un eveniment deja cu tradiţie, având la activ șase ediţii, organizate de Arte Institute simultan în New York și Lisabona. În perioada 5-6 dec., sunteţi așteptaţi la Cinema Elvira Popescu! Descoperiţi zece scurtmetraje recente, semnate de tineri regizori portughezi și selecţionate de un juriu alcătuit din cineaști cu experienţă: Victor Pinheiro (Institutul de Cinema și Audiovizual din Portugalia), Zita Carvalhosa (Festivalul de Scurtmetraje din São Paulo, Brazilia) și Jared Earley (Curator de film, SUA)!


PORTUGHEZII DIN SOHO (SUA, Portugalia, 2016), regia Ana Miranda, documentar, 60 min - Cinema Elvira Popescu, 6 decembrie, ora 19:00


UNDERGROUND LIVE FESTIVAL - Arenele Romane, 9 şi 10 decembrie

Live Festival înseamnă un cocktail urban de artiști consacraţi, muzică de calitate, cât și o locaţie cu capacitate pe măsură. Mai pe scurt, un festival care își face loc în faţă, în underground-ul bucureștean. Pe 9 și 10 decembrie, pe scena Arenelor Romane vor urca londonezul Wilkinson, câștigătorul Best Breakthrough Producer, Dynamite MC, Macanache, Snow și DJ Oldskull. Biletul de o zi este 39 lei, iar abonamentul de două zile este 65 lei.


FUERZA BRUTA de pe Broadway - Romexpo, 9 şi 10 decembrie, 18:00 şi 21:00
Spectacolele Fuerza Bruta de pe Broadway ajung şi în România şi se vor desfăşura pe 9 şi 10 dec. la Romexpo. Evenimentele vor avea loc în ritmul de două pe zi, iar orele la care încep sunt 18:00 şi 21:00. Fuerza Bruta e un spectacol dinamic de teatru și acrobaţii, cu durata de 70 minute. Bilete: 345-495 lei.


CONCERT ŞTEFAN BĂNICĂ - Sala Palatului, 9 şi 11 decembrie, 19:30

Ștefan Bănică cântă Crăciunul pentru al 15-lea an consecutiv, la Sala Palatului, pe 9 și 11 decembrie, ora 19:30.CONCERT VUNK – LOIAL - ARCUB, 10 decembrie, ora 20:00
Cornel Ilie, Nicu Sârghea, Bogdan Crucianu și Gabi Maga vin la ARCUB pe 10 decembrie, ora 20:00, în cadrul evenimentului „Loial”, parte din trilogia de concerte „Enigma”. „Pentru prima dată în istoria noastră, am gândit un concert în care vom cânta acest gen de piese și pe care le vom alege împreună cu cei care vor petrece seara de 10 decembrie cu noi. Am ales un spaţiu foarte intim, tocmai pentru a crea un decor în care să fim cu toţii pe aceeași scenă. Numărul biletelor este limitat, pentru că este o întâlnire, o experienţă, nu doar un concert. Vă așteptăm cu sufletul deschis!”, declară Vunk. Bilete: 120 lei.CONCERT LARA FABIAN - Sala Polivalentă din Craiova, 11 decembrie, 19:00

Lara Fabian cântă în premieră pe scena Sălii Polivalente din Craiova, pe 11 decembrie, de la ora 19:30.GALA FOLK OM BUN 2016 - Sala Palatului, 12 decembrie, 19:30 

Ediţia din acest an a galei folk Om Bun va avea loc pe 12 decembrie la Sala Palatului, începând cu ora 19:30. Invitaţii serii sunt Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi, Marius Baţu, Zoia Alecu, Emeric Imre, Cosmin Vaman și Alexandra Andrei. Biletele au preţuri cuprinse între 50 și 150 lei.


LACUL LEBEDELOR - Teatrul Naţional I.L. Caragiale, Sala Mare, 12 decembrie, orele 17:00 și 20:00

Cea mai cunoscută dintre lucrările de balet ale lui Ceaikovski, „Lacul lebedelor”, poate fi văzută într-o nouă interpretare. Compania St. Petersburg Classical Balet of Andrey Batalov vine în București. Absolvent al Academiei de Balet „Vaganova” din Rusia, Andrei Batalov este pe scenă de mai mult de 20 de ani. În 1992 a devenit solist al Teatrului Academic de Stat „Mussorgsky” din Sankt Petersburg, iar doi ani mai târziu devine prim-solist al Teatrului Mariinski. Baletul clasic din Sankt Petersburg Andrei Batalov este o companie tânără și dinamică, educată în cea mai bună tradiţie rusească, care întrunește 50 de artiști profesioniști, absolvenţi ai celor mai mari școli de dans din Rusia și Ucraina. Pe 12 decembrie, la Teatrul Naţional, trupa va face dovada talentului ei artistic, într-un decor magnific și o scenografie pe măsură. Spectacolul va avea două reprezentaţii, iar biletul costă 200 lei.SPĂRGĂTORUL DE NUCI - Sala Palatului, 13 decembrie, 19:00

Spărgătorul de nuci va fi reprezentat la Sala Palatului, pe 13 dec., începând cu ora 19:00, în interpretarea „St. Petersburg Classical Ballet”. Bilet: 100 lei.


CORNCERT CARMEN - ROCK VERSION - Sala Palatului, 14 decembrie, 19:00

Muzica lui Bizet, adaptată și reorchestrată de compozitorul și dirijorul Marius Hristescu și de Concertino Accordion Band, va răsuna pe ritm de rock pe 14 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19:00. Bilete: de la 77 lei.


POVESTE DE CRĂCIUN CU FELICIA FILIP ŞI LAURA BRETAN - Sala Polivalentă, 16 decembrie, 19:00

În 16 decembrie, de la ora 19:00, scena Sălii Polivalente va găzdui spectacolulmozaic „Poveste de Crăciun”, în regia lui Cristian Mihăilescu. Super-producţia de final de an a Operei Comice pentru Copii îi are ca invitaţi pe soprana Felicia Filip, tânăra Laura Bretan, interpreta Alina Eremia, baritonul Iordache Basalic, prim-balerinii Corina Dumitrescu și Gigel Ungureanu, dansatorul flamenco Lucas Molina (Buenos Aires), violonistul de reputaţie mondială Mario Hossen (Viena), Ionel Tudor Band, Orchestra Simfonică București (dirijori Gheorghe Iliuţă și Andrei Tudor), alături de artiștii lirici și balerinii Operei Comice pentru Copii. Programul evenimentului include arii clasice cunoscute, din repertoriul universal, și colinde românești și internaţionale, interpretate de soliștii Operei Comice pentru Copii alături de peste 300 de copii din Corurile Cantus Mundi din ţară (dirijor Anna Ungureanu). Publicul se va bucura și de secvenţe celebre de balet clasic și contemporan. Bilete: 20-80 lei.Santa Party cu TOMBOLĂ la Clinica SlimArt
Crăciunul vine la SlimArt cu zeci de premii extrase direct din TOMBOLĂ, precum și cu REDUCERI la proceduri care te vor ajuta să arăţi minunat de sărbători. Poţi obţine un corp remodelat și tonifiat cu procedura unică de liposucţie non-chirurgicală BODY FX, buze frumos conturate, eliminarea ridurilor faciale, un ten strălucitor, neted și hidratat. În plus, în cadrul petrecerii, participi pe loc la TOMBOLA CRĂCIUNULUI, de unde vei extrage unul din multiplele servicii SURPRIZĂ GRATUITE sau la preţuri reduse. Promoţia este valabilă doar pentru proceduri și programări efectuate în data de 8 decembrie!
Clinica de Estetică Medicală SlimArt Calea Floreasca 91-111, sect. 1
Programări la tel.: 0754.220.050
www.slimart.ro


REVELION LA JOURNEY PUB cu ZABRISKIE & THE RABBIT KING - Journey Pub, 31 decembrie
Journey Pub organizează Revelionul Round The World – petrecerea care aduce în centrul distracţiei cele mai populare destinaţii de pe mapamond. Călătoriile vor deveni inspiraţie pentru întreg meniul serii, de la bruschetele italiene cu somon la mușchiul de vită „Filet mignon” și până la mini cupcakes-urile de pe Candy Bar. Tot călătoriile vor sta la baza premiilor cu care vom răsplăti cele mai interesante rezoluţii de Anul Nou. Iar pe tot parcursul serii, invitaţii speciali, ZABRISKIE & THE RABBIT KING, vor anima călătoria dintre ani cu mulţi waţi și cu muzică alternativă. Detalii pe: facebook.com/JourneyPub.


CONCERT EXTRAORDINAR DE ANUL NOU - Sala Radio, 5 ianuarie 2017, 19:00
Fundaţia Calea Victoriei te invită la Concertul Extraordinar de Anul Nou! Un spectacol fermecător, plin de pasiune și emoţie, desfășurat la Sala Radio pe 5 ianuarie 2017, ora 19:00. Vino să asculţi suitele „Spărgătorul de nuci” şi „Şeherazada”, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare și alături de muzicienii din Symphactory Orchestra. Animaţiile care însoţesc fiecare fragment muzical îţi vor oferi o experienţă de neuitat. Evenimentul este realizat cu sprijinul Casei de avocatură Bondoc și Asociaţii. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim.Aflaţi programul de teatru din perioada 2 - 15 decembrie 2016 aici.Comentarii

Cele mai citite

Între 7 și 11 decembrie,  ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

Între 7 și 11 decembrie, ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

Sunt @serbanlorena și iubesc tot ce înseamnă fashion/beauty și dans - Portret de TikToker

Sunt @serbanlorena și iubesc tot ce înseamnă fashion/beauty și dans - Portret de TikToker

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle

Promo

Ce să mănânci când ești răcit

Ce să mănânci când ești răcit

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

De ce doare capul și cum te tratezi

De ce doare capul și cum te tratezi

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Mai multe

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

2
Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere