Dancing Lobster

Dancing Lobster



Preparatele portugheze așa cum doar pe malul Atlanticului le poți savura, vinurile selectate din cele mai importante zone viticole ale Portugaliei și atmosfera solară, indiferent de anotimp, pun Dancing Lobster pe lista restaurantelor unde îți dorești să revii ori de câte ori ai nevoie de o pauză de la agitația vieții urbane.


Dancing Lobster surprinde și reinterpretează aromele portugheze tradiţionale în reţete savuroase. Peștele și fructele de mare proaspete, aduse în fiecare săptămână cu avionul din Portugalia, sunt protagoniștii gustului desăvârșit pus în scenă de artizanii din bucătăria singurului restaurant cu specific din București.




Spaţiul generos este împărţit în mai multe zone și poate găzdui până la 80 de persoane à la carte și 150 de persoane pentru evenimentele standing, private sau corporate. Pe lângă sala principală, restaurantul are și un lounge privat de 10 locuri, ai cărui pereţi sunt decoraţi cu peste 400 de sticle de vin din toată lumea. La intrare sau la ieșire, depinde de poftă, vei fi întâmpinat de autenticul Mercado, magazinul cu delicatese 100% portugheze, pe care le poţi lua pentru acasă.




Design premiat, gust desăvârșit 

Amenajarea interioară a restaurantului Dancing Lobster, creaţie a biroului de proiectare Grosu Art Studio, a câștigat distincţia de Cinci Stele la categoria Leisure Interior Design, la European Property Awards, unul dintre cele mai prestigioase evenimente ale industriei. Sursa de inspiraţie a designului este chiar oceanul, cu toate nuanţele sale de albastru. Această culoare creează un contrast puternic cu panourile roșii din spaţiu, asemănător cu modul în care o langustă apare pe malul oceanului. Un roșu cald – întocmai cozii de homar – împarte spaţiul, creând o zonă lungă de ședere. Pentru a completa motivul portughez, albastru și alb, au fost adăugate plăci azulejo, creând o interesantă răsturnare spaţială și subliniind diferite zone ale spaţiului amenajat luminos și tonic. Acvariul cu crustacee vii și vitrina cu pește proaspăt sunt atracţiile principale ale restaurantului. De aici poţi alege ceea ce îţi dorești să fie preparat special pentru tine de către bucătarul-șef.




Chef Ricardo Deus 

Chef Ricardo Deus, cel care conduce echipa de bucătari de la Dancing Lobster, are 34 de ani, vine direct din inima Portugaliei și este un tânăr bucătar extrem de talentat. Cei care lucrează cu Ricardo spun că este un vizionar. Chef Ricardo Deus și-a definit stilul de gătit lucrând alături de Chef Olivier, un reper al gastronomiei portugheze, din poziţia de Chef Executive la Avenida By Olivier, unul dintre cele mai apreciate restaurante din Lisabona.




Serile de fado, esenţa spiritului portughez 

Pentru a completa experienţa autentică pe care vor să o ofere oaspeţilor, Dancing Lobster găzduiește în fiecare lună spectacole live de fado. Pentru aceia dintre voi care iubesc acordurile portugheze ale muzicii fado, în luna decembrie revine în România fadista Ana Lains, acompaniată de chitariștii Sandro Costa (Guitarra Portuguesa) și Andre Santos (Viola de Fado). Nu rata recitalurile de fado găzduite de Dancing Lobster pe 19, 20, 21 decembrie și vei marca ultimele zile ale anului 2018 cu o experienţă unică. Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro.




La Dancing Lobster poţi sărbători Anul Nou cu stridii și șampanie 

Platourile cu fructe de mare au devenit un sinonim al festivităţilor extravagante și sunt considerate adesea delicatesa supremă. Anul acesta, prima zi din an este marcată la Dancing Lobster de o cină sofisticată, cu șampanie, stridii și muzică live. 


Rezervă o masă pentru Oysters & Champagne New Years Day Dinner și sărbătorește alături de prieteni cu o selecţie de preparate festive cu specific portughez, șampanie și vinuri emblematice. 





Află mai multe detalii despre evenimentele Dancing Lobster, explorează meniul de preparate și vinuri cu tradiţie, pe www.dancinglobster.ro. Acum este mai simplu să rezervi o masă la Dancing Lobster, în secţiunea dedicată de pe website.




Comentarii

Mai multe

Decoraţiuni DIY de toamnă

Decoraţiuni DIY de toamnă

Ce garnitură alegem: cartof dulce sau obișnuit?

Ce garnitură alegem: cartof dulce sau obișnuit?

FAMILIA ADDAMS a cucerit publicul Teatrului EXCELSIOR

FAMILIA ADDAMS a cucerit publicul Teatrului EXCELSIOR

Cum îmbătrânește un gamer

Cum îmbătrânește un gamer

UEFA Champions League și UEFA Europa League în direct la Digi Sport

UEFA Champions League și UEFA Europa League în direct la Digi Sport

2
Uber Eats se lansează în Timișoara

Uber Eats se lansează în Timișoara

Formidabilul Mike și simpaticii săi prieteni provoacă hohote de râs la Boomerang

Formidabilul Mike și simpaticii săi prieteni provoacă hohote de râs la Boomerang

ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acces gratuit la târgurile din perioada 26-29 septembrie!

ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acces gratuit la târgurile din perioada 26-29 septembrie!

Nume de cod: Tura

Nume de cod: Tura

Politicile telenovelei

Politicile telenovelei

Cele mai citite

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc