Czech In Staropramen Square Pub: check in ASAP

Czech In Staropramen Square Pub: check in ASAP



Când am auzit că Staropramen lansează un pub flagship – al șaselea, aveam să aflu mai târziu, m-am dus cu gândul direct la Praga, la piatra cubică din orașul vechi, la berea mereu rece și pe alese, la preparatele delicioase al căror miros te îmbie să fii prezent și să participi.


Și nu eram foarte departe de adevăr, având în vedere conceptul de beer-food pairing în jurul căruia au fost construite cele 6 puburi Staropramen Czech In din Iași, Sibiu, Bistriţa, Alba, Constanţa și București. Pe scurt, cele patru sortimente de Staropramen – blondă, nefiltrată, granat și dark – sunt propuse pentru a acompania preparatele culinare potrivite, pentru a-și pune astfel reciproc în valoare aromele. Desigur, „perechile” sunt gândite de către chefi iscusiţi, dar asta nu înseamnă că sunt servite altfel decât cu titlu de sugestie.




Czech In Staropramen Square Pub e ușor accesibil, datorită proximităţii faţă de staţia de metrou Piaţa Unirii. Vei recunoaște verdele praghez fără să cauţi prea mult cu privirea. Odată ce ai intrat pe ușă, privirea îţi va fugi iniţial în stânga, către macheta luminată a Pragăi vechi, apoi în faţă, spre barul la care ţi l-ai putea imagina pe însuși Kafka savurând una rece cu băieţii și ulterior spre scările din dreapta, pe care vei vrea să le urci, pentru că vei fi știind deja că la etaj te așteaptă mai multă Praga, mai multă bere, mai multă mâncare. Lăsând gluma, Czech In chiar respiră Vltava prin toţi porii și prin toate degetele de spumă etalon.


Somelierul Ștefan Teris a povestit mai multe despre arome și post gust la evenimentul de lansare a pubului, dar și despre meniul destul de stufos și menit să acopere toate mesele zilei. De la preparate de mic dejun și o diversitate de starters, la feluri principale care să satisfacă toate gusturile și obiceiurile alimentare și deserturi, vei găsi aici tot ce îţi dorești. Inclusiv dacă nu ești genul burgeri și preferi preparatele tradiţionale precum tochitura, gulașul sau varza călită.


Important e să le asortezi cu berea potrivită, căci scopul Staropramen e să deschidă o nouă dimensiune a comunicării experienţiale cu consumatorii prin potrivirea celor trei piese de puzzle: berea, preparatele culinare potrivite și atmosfera îmbietoare. La care, îmi permit să spun, contribuie deopotrivă lumina caldă și odihnitoare, decorul industrial, serviciile, dar și muzica.




De Sînziana Pătru



Comentarii

Mai multe

BUCUREȘTI MALL-VITAN ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI ȘI ÎȚI OFERĂ ȘANSA SĂ CÂȘTIGI O MAȘINĂ ELECTRICĂ TESLA MODEL 3

BUCUREȘTI MALL-VITAN ANIVERSEAZĂ 20 DE ANI ȘI ÎȚI OFERĂ ȘANSA SĂ CÂȘTIGI O MAȘINĂ ELECTRICĂ TESLA MODEL 3

Tips & tricks pentru o bucătărie ca la ţară

Tips & tricks pentru o bucătărie ca la ţară

Avem 6 recomandări pentru tine și weekend-ul acesta

Avem 6 recomandări pentru tine și weekend-ul acesta

Cele mai hot căști

Cele mai hot căști

Toamna asta te îndrăgostești din nou de muzică și de natură la Fall in Love Festival

Toamna asta te îndrăgostești din nou de muzică și de natură la Fall in Love Festival

The Big Trip | Aventură în natură, animația care cucerește toate generațiile

The Big Trip | Aventură în natură, animația care cucerește toate generațiile

Interviu cu Rod White, Chief Designer TP Vision

Interviu cu Rod White, Chief Designer TP Vision

Cele mai citite

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc