Când oferi cu inima, defapt primești

Când oferi cu inima, defapt primești



Joi, 24 Mai 2018, reprezentanții companiei Podravka România alături de jurnaliști-bloggeri s-au implicat în pregătirea mesei de prânz asigurate de Complexul de Servicii Sociale Ominis din cadrul Direcției Generale de Asistenţă Socială a Municipiului București.



Anual Podravka România, o companie cu suflet, donează produse pentru varii cauze caritabile dorind să întoarcă astfel comunității o parte din bucuria de a fi util. Sute de pachete de Vegeta au fost oferite Complexului de Servicii Sociale Ominis, în plus reprezentanții companiei alături de jurnaliști ajutând la pregătirea și servirea mesei de prânz.

Peste 100 persoane vârstnice aflate în nevoie s-au bucurat de bucate mai gustoase cu Vegeta, servite cu drag de jurnaliștii care s-au oferit să ajute în cadrul acestei acțiuni. 


„Este atât de simplu să oferim puțină bucurie celor din jur, iar un zâmbet care însoțește o masă caldă poate însemna enorm pentru cei care au ajuns la o anumită vârstă, sunt singuri și au o viață grea. A oferi ne reprezintă și este o dovadă în plus că ne pasă de comunitate și vrem să îi îmbunătățim calitatea vieții. Produsele noastre ajung pe masa atâtor familii din întreaga lume de atâția zeci de ani – de ce nu și în prânzul servit cu responsabilitate de astfel de centre, atât de necesare. Pentru ca’ Întotdeauna cu inima’ este deviza noastră.” declară Cristina Ghiurluc, Marketing Director Podravka România.




"Le mulțumim celor de la Podravka România pentru produse și implicare. Săptămânal, în cadrul Complexului Ominis asigurăm o masă caldă pentru aproximativ 200 persoane, în fiecare zi de marți și joi, masă gătită exclusiv din donații. De aceea ajutorul companiilor și a voluntarilor care vin cu astfel de inițiative este oricând binevenit, astfel reușind ca împreună să aducem o bucurie oamenilor aflați într-o situație de dificultate socio-economică din municipiul București.", a spus Carmen Stamat, Șef Serviciu Complex de Servicii Sociale OMINIS, D.G.A.S.M.B.


Istoria Podravka își are începuturile în anul 1934, atunci când frații Wolf din Koprivnica au pus bazele unui un atelier pentru procesarea fructelor. De atunci au trecut peste 80 ani, astăzi grupul Podravka având peste 6000 angajați și fiind cunoscut în peste 40 ţări de pe 5 continente. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.  


Produsele Podravka sunt prezente pe piața din România prin importuri cu mult înainte de Revoluție, biroul de reprezentanţă al companiei înființându-se oficial în 2001.



Comentarii

Mai multe

Balerina Marina Minoiu din nou acasă pentru Gala de Balet „Carmen Sylva”

Balerina Marina Minoiu din nou acasă pentru Gala de Balet „Carmen Sylva”

Mark Stam: „Viața e o fată care face năzbâtii!”

Mark Stam: „Viața e o fată care face năzbâtii!”

S-a deschis cel de-al 30-lea club World Class din București și al 39-lea din România!

S-a deschis cel de-al 30-lea club World Class din București și al 39-lea din România!

Let it Glow by Cupio a cucerit Bucureștiul

Let it Glow by Cupio a cucerit Bucureștiul

„Frozen II / Regatul de gheață II” doboară record după record  și scrie istorie pentru Disney și în România

„Frozen II / Regatul de gheață II” doboară record după record și scrie istorie pentru Disney și în România

Cocktail and Make-up Party Glitter Edition

Cocktail and Make-up Party Glitter Edition

E momentul să fii strălucitoare - de 7 ori glitter!

E momentul să fii strălucitoare - de 7 ori glitter!

7 cărţi de Crăciun, povești de citit și oferit lângă bradul de Crăciun

7 cărţi de Crăciun, povești de citit și oferit lângă bradul de Crăciun

7 recomandări de Crăciun de la Dania@ninjagirldraws pentru Șapte Seri

7 recomandări de Crăciun de la Dania@ninjagirldraws pentru Șapte Seri

Cele mai citite

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc