Călătorie în India gurmandă

Călătorie în India gurmandă


Naan Project continuă povestea Naan Food & Drink Studio, ce a cucerit rapid publicul bucureștean prin serviciile de top, designul interior și calitatea înaltă a preparatelor. Denumirea restaurantului provine de la pâinea indiană naan, coaptă în cuptorul tandoor și servită la fiecare masă. Restaurantul este dotat cu două cuptoare tandoor, unul pentru pâinea naan și celălalt pentru frigărui cu diferite texturi de cărnuri.


Naan Project reprezintă un concept de restaurant în care tradiţia și inovaţia se potenţează reciproc, generând experienţe culinare desăvârșite. Oaspeţii sunt invitaţi într-o călătorie iniţiatică începută în anul 1300 î.Hr. la curtea imperială din Delhi, cu reţeta originală a aluatului copt în cuptorul de lut numit „tandoor“ și continuă până în prezent cu cele mai noi tendinţe în gastronomie. Sunt folosite numai ingrediente naturale, proaspete, alese cu grijă și preparate sănătos. Colecţia impresionantă de vinuri, selecţionate de către somelieri, este asociată cu preparatele culinare.


Pâinea Naan

Atmosfera Naan este versatilă, adaptându-se atât pentru prânzuri de afaceri, cât și pentru cine romantice, evenimente de familie sau petreceri cu prietenii. Restaurantul este dotat cu parcare privată și loc de joacă pentru copii. În sezonul cald, terasa generoasă devine loc de recreere.


Recomandările bucătarului


Burger Wagyu
Un burger fraged din carne de vită Wagyu, rasă de vaci originară din Japonia, cu o carne intens marmorată cu grăsime, conţinând un procent mare de acizi grași omega-3 și omega-6. Conţine pancetta, brânză Asiago, ceapă caramelizată și roșii. Servit cu cartofi Naan și mix de salată.


Frigărui de Pui Tandoori
Pulpe de pui marinate în sos de iaurt 24h, apoi ţinute încă 24h într-un chutney de condimente orientale, trecute prin Tandoor.


Fettucine cu Fructe de Mare
Un preparat de inspiraţie corsicană, ușor picant, cu baby
calamari, midii și creveţi, condimentaţi cu busuioc, mentă și
roșii cherry.


Ștrudel de Pere cu Ciocolată
Un aluat homemade cu ciocolată învelește perele Williams
crocante, condimentate cu scorţișoară și zahăr brun.


Steak de vită NY


Program:
Luni-Vineri: 11:00-23:00

Sâmbătă-Duminică: 12:00-23:00


Capacitate:
90 de locuri



Naan Project se află pe Strada Progresului, nr. 1-3, București, lângă showroom-ul Delta Studio.


Plating indian

www.naan.ro
https://www.facebook.com/naan.ro/
https://www.instagram.com/naan.project


Comentarii

Mai multe

Unzip your mind

Unzip your mind

Weekend-ul acesta nu trebuie să ratezi cele 6 recomandări

Weekend-ul acesta nu trebuie să ratezi cele 6 recomandări

Băiatul cu inima de foc

Băiatul cu inima de foc

Verifică, mai ales dacă ești sportiv, dacă știi totul despre hidratare

Verifică, mai ales dacă ești sportiv, dacă știi totul despre hidratare

Raluca Mohora - General Manager Tonic Advertising

Raluca Mohora - General Manager Tonic Advertising

Noua colecţie Next School îi pregăteşte pe copii pentru şcoală

Noua colecţie Next School îi pregăteşte pe copii pentru şcoală

De ce Facebook îţi vrea banii și de ce o să-i primească

De ce Facebook îţi vrea banii și de ce o să-i primească

5 melodii din playlist-ul Antoniei

5 melodii din playlist-ul Antoniei

13 motive, 3 sezoane

13 motive, 3 sezoane

Noua voce latino a României - Barbara  Isasi

Noua voce latino a României - Barbara Isasi

Cele mai citite

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

4 reţete simple şi gustoase recomandate de Chef Scărlătescu

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Cum poate apa minerală carbogazoasă să evidențieze aromele preparatelor și ale băuturilor?

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

Uanderful, un loc unde mâncarea și serviciile sunt la înălţimea designului

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc

BurgerFest a decis să adune cei mai buni burgeri din capitală în același loc