ProLon®, dieta care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire și să slăbești este acum și în România

ProLon®, dieta care te ajută să încetinești procesul de îmbătrânire și să slăbești este acum și în România

ProLon, Dieta care Imită Postul, primul și singurul program de alimentație care a trecut prin studii clinice susținute la Universitatea din California de Sud și a fost patentat pentru efectele sale anti-îmbătrânire este acum și în România.


Meniul complet pe 5 zile


Creat de L-Nutra, ProLon este prima dietă care imită postul cu apă (Fasting Mimicking Diet - FMD®) de pe piață și care a fost folosită până astăzi de peste 220.000 de persoane.


ProLon îți oferă alimente nutritive, băuturi și suplimente pentru o perioadă de cinci zile, toate grupate în mod convenabil pentru fiecare zi, astfel încât să știi exact ce poți mânca, iar partea cea mai bună este că sunt livrate direct la ușa ta. Toate alimentele pentru fiecare zi au fost atent proiectate și testate pentru a-ți asigura hrana și energia, bucurandu-te de hrana sănătoasă, în timp ce organismul rămâne în starea de post. La finalul programului de 5 zile, poți reveni la dieta ta normală și sănătoasă fără nicio modificare.


73 de ingrediente pentru sănătatea ta


Formula ProLon conține 73 de ingrediente, în principal proteine vegetale, carbohidrați, fibre și grăsimi bune, pe lângă toate mineralele și vitaminele necesare (micronutrienti). Cu dieta ProLon Fasting Mimicking Diet, poți obține beneficiile postului cu apă prelungit, în timp ce mănânci alimente hrănitoare, fără să te înfometezi. Practic, acest program de alimentație de 5 zile oferă micro și macro-nutrienți studiați științific în cantități și combinații precise care hrănesc, dar care nu sunt recunoscuți ca alimente de către corp și, prin urmare, imită o stare de fasting(post)!


Studiile științifice și medicii specialiști vorbesc tot mai des despre postul prelungit și despre beneficiile pe care acesta le are asupra întregului organism. Postul este o practică păstrată de-a lungul istoriei și una obișnuită în multe religii, cu efecte pozitive asupra clarității și concentrării mentale, pe lângă beneficiile substanțiale pentru sănătate. Postul este una dintre cele mai populare două diete din SUA, potrivit rapoartelor Consiliului Internațional pentru Alimentație din 2018 și 2019.


Descoperirile revoluționare de la University of Southern California au demonstrat beneficiile pentru sănătate și longevitate ale postului prelungit și ale Fasting Mimicking Diet®. Descoperirile suplimentare din laboratorul profesorului Satchin Panda de la Institutul Salk, din laboratorul profesorului Mark Mattson de la Institutul Johns Hopkins și laboratorul profesorului Rafa De Cabo de la Institutul Național de Îmbătrânire NIH, au contribuit la creșterea înțelegerii beneficiilor metabolice ale postului intermitent. Împreună cu alți cercetători am identificat recent și cele mai eficiente și mai ușor de tolerat tipare de post. O modalitate de a obține beneficii sporite de pe urma postului, reducând în același timp provocările acestuia, este de a mânca în ton cu ritmul circadian natural al organismului, prin postul de peste noapte, timp de 12-13 ore la rând. O altă modalitate este să urmăm un post în care să ne hrănim corpul cu alimente speciale care hrănesc organele vitale fără a declanșa senzorii de nutrienți la nivel celular. Această descoperire nutrițională se numește Fasting Mimicking Diet®.”, explică doctor Valter Longo, Directorul Institutului de Longevitate din California și autorul cărții Rețeta Longevității.


Opțiunea de post pe termen scurt înseamnă fie post, fie consumarea unei diete hipocalorice timp de două sau trei zile consecutive. Aceasta induce o ardere a grăsimilor mai accelerată față de celelalte tipuri de post intermitent și credință este că declanșează un proces celular numit „autofagie”, în traducere liberă „auto-consumare celulară”. În ceea ce privește postul prelungit acesta este postul care durează mai mult de 2 zile la rând. Obiectivul este de a induce o pierdere mai rapidă în greutate, de a declanșa o cetoză mai profundă și de a stimula autofagia și întinerirea celulară, toate acestea susținând îmbătrânirea sănătoasă și sănătatea metabolică. Deoarece postul cu apă pentru perioade prelungite este foarte dificil și poate fi nesigur, profesorul Valter Longo și cercetătorii de la Institutul de Logevitate din cadrul Universității din California de Sud (University of Southern California - USC) au dezvoltat o dietă care imită postul cu apă, cunoscută sub numele FMD®. Revista TIME Magazine l-a numit pe profesorul Longo printre primele cele mai influente 50 de persoane din domeniul sănătății pentru această descoperire cât și pentru puterea postului în susținerea îmbătrânirii sănătoase, precum și pentru potențialul său de a avea un impact asupra diferitelor afecțiuni.


„ ProLon este un program care imită postul negru prelungit. După mulți ani în care a studiat mecanismele prin care organismul intră în starea de fasting, Doctorul Valter Longo, directorul Institutului de Longevitate din California, a reușit să construiască această dietă de 5 zile care imită postul negru prelungit, hrănind în același timp corpul cu micro și macro nutrienții care îi sunt necesari pentru a rămâne în limite de siguranță. Pentru că se produce o rejuvenare celulară, o curățare celulară, efectele asupra organismului sunt multiple. Dieta ProLon trebuie evident completată de un stil de viață sănătos. Să nu ne imaginam că în cele 5 zile de regim devenim deodată mai tineri, mai frumoși, ca prin minune, dar beneficiile sunt clare, măsurate  și simțite de fiecare în parte”,  ne dezvăluie Dr. Ioana Berciu, Medic Medicină Generală și Director Medical ProLon® România.


Beneficiile ProLon®


ProLon oferă corpului tău un start rapid în călătoria de pierdere în greutate, iar ciclurile multiple oferă multe beneficii unice, inclusiv:

1. Reducerea grăsimii corporale (în special de pe abdomen), menținând în același timp masa corporală slabă*

2. Reducerea circumferinței taliei

3. Sprijină îmbătrânirea sănătoasă sau aici putem spune sprijină înaintarea în vârstă fară îmbătrânire / sau previne îmbătrânirea precoce..

4. Ajută la menținerea sănătății metabolice


ProLon**, dieta care imită postul negru/cu apă, este destinată persoanelor sănătoase, fără afecțiuni deosebite de sănătate  , care își doresc doar o resetare a organismului – curățare celulară, claritate mintală, un nivel mai bun de energie – îl pot face o dată la 6 luni de zile, o dată pe an, o dată la 3-4 luni de zile sau când se simt pregătiți să aducă o îmbunatățire în starea generală de bine. Pentru persoanele care își doresc o slăbire în greutate pe termen lung (aici vorbim de persoane supraponderale sau care suferă de obezitate) protocolul recomandat pleacă de la 3 luni consecutive. ProLon îți va schimba viața, clar. Este un instrument pe care îl putem folosi fără riscuri și care aduce beneficii extraordinare. Unul din ele este să conștientizezi că tu, de fapt, nu ai nevoie de toată cantitatea de mâncare pe care o mănânci într-o zi, că poți să te descurci cu mult mai puțin, că poți să trăiești într-o disciplină alimentară mult mai bună decât cea pe care ai avut-o înainte. În momentul în care simți că ai nevoie de o resetare, este cel mai la îndemână și eficient lucru pe care poți să-l faci. Viitorul ne va spune multe în ceea ce privește ProLon și fastingul în general. Vom avea multe rezultate pe partea aceasta.”, a conchis Dr. Ioana Berciu.


Acum ai la îndemână o călătorie de numai 5 zile pentru a-ți reseta corpul și a-ți transforma viața. Mai multe detalii despre ProLon pe: https://prolon.ro/


*Beneficiile au fost observate într-un studiu clinic al ciclului ProLon de 5 zile, o dată pe lună, timp de trei luni. Rata de pierdere în greutate poate varia de la o persoană la alta

**ProLon nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală.

Comentarii

Cele mai citite

Număr record de vizitatori înregistrat la două expoziții organizate de Muzeul Național de Istorie a României în cadrul Festivalului EUROPALIA 2019/2020

Număr record de vizitatori înregistrat la două expoziții organizate de Muzeul Național de Istorie a României în cadrul Festivalului EUROPALIA 2019/2020

De Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, Environ lansează expoziția de fotografie ,,DEEESTUL!”

De Ziua Internațională a Deșeurilor Electrice, Environ lansează expoziția de fotografie ,,DEEESTUL!”

"Anotimpul feminității” la Casa Artelor Dinu Lipatti Recital Extraordinar de poezie și muzică din creația feminină românească, în Premieră absolută de Ziua Internațională a Femeii

Inside/Outside 2.0 Galateca - O nouă serie de proiecte în cadrul proiectului curatorial din vitrinele galeriei

Inside/Outside 2.0 Galateca - O nouă serie de proiecte în cadrul proiectului curatorial din vitrinele galeriei

Zilele Muzeului Țăranului - Ediția a VIII-a

Zilele Muzeului Țăranului - Ediția a VIII-a

Începe DIPLOMA, festivalul care prezintă publicului larg noua generație de artiști, arhitecți și designeri

Începe DIPLOMA, festivalul care prezintă publicului larg noua generație de artiști, arhitecți și designeri

Plakat '60 | OCTAVIAN NECULAI

Plakat '60 | OCTAVIAN NECULAI

Galateca găzduiește între 9 și 27 septembrie proiectul „BIOS - an interactive art exhibition about the Anthropocene”

Galateca găzduiește între 9 și 27 septembrie proiectul „BIOS - an interactive art exhibition about the Anthropocene”

Mătușa. Media mix pe fotografie | Expoziție de Kathleen Laraia McLaughlin

Mătușa. Media mix pe fotografie | Expoziție de Kathleen Laraia McLaughlin

Oameni.Putere.România.Revoluție. | Expoziție de portrete fotografice realizate de Cornel Brad

Oameni.Putere.România.Revoluție. | Expoziție de portrete fotografice realizate de Cornel Brad

Promo

Ce să mănânci când ești răcit

Ce să mănânci când ești răcit

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

De ce doare capul și cum te tratezi

De ce doare capul și cum te tratezi

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Mai multe

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Jeep e-Hybrid și 4xe Plug-in Hybrid

Jeep e-Hybrid și 4xe Plug-in Hybrid

Noua gama Fudge All Blonde

Noua gama Fudge All Blonde

Tommy Jeans și NBA lansează o nouă colecție împreună

Tommy Jeans și NBA lansează o nouă colecție împreună

Georges Colleuil, își lansează cartea Tarot în Mod Minor, Arcanele Minore, cei 4 Stâlpi ai Tarotului la Salonul Internațional de carte Bookfest, Pavilionul B2, Romexpo

Georges Colleuil, își lansează cartea Tarot în Mod Minor, Arcanele Minore, cei 4 Stâlpi ai Tarotului la Salonul Internațional de carte Bookfest, Pavilionul B2, Romexpo

Bookfest: Oferte și prețuri cu totul speciale la Editura Publisol!

Bookfest: Oferte și prețuri cu totul speciale la Editura Publisol!

SMYK All for Kids deschide magazinul nr 7 din București, în Militari Shopping Center

SMYK All for Kids deschide magazinul nr 7 din București, în Militari Shopping Center

Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura PUBLISOL anunță apariția cărții Istoria căderii regimurilor comuniste, de Stelian Tănase

Editura PUBLISOL anunță apariția cărții Istoria căderii regimurilor comuniste, de Stelian Tănase

Personalități franceze au purtat Tommy Hilfiger la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de film de la Cannes

Personalități franceze au purtat Tommy Hilfiger la cea de-a 75-a ediție a Festivalului de film de la Cannes