Chef Patrizia Paglieri te învaţă secretele bucătăriei mediteraneene
Începând cu luna februarie, DallesGO vine cu o surpriză pentru pasionaţii de gătit. Chef Patrizia Paglieri va preda cursul de “Cooking Italia by Patrizia”, prin care îşi propune să-i înveţe pe participanţi secretele bucătăriei mediteraneene.
Când spui Patrizia Paglieri te gândeşti instant la aromata bucătărie italiană. Cu o experienţă de peste 30 de ani, fostul jurat al emisiunii MasteChef şi-a conturat pasiunea pentru arta culinarp încă din copilărie, când în bucătăria bunicii, descoperea cum să îmbine aromele care dau farmecul mâncărurilor tradiţionale din Liguria. Acum, vrea să împartă aceste secrete şi cu viitorii elevi ai cursului pe care-l va preda la DallesGO.
Ce ar trebui să ştie cei care îşi doresc să devină bucătari?
Pasiunea este importantă în orice, nu poţi face ceva bine fără a fi pasionat cu adevărat. Iar cei care îşi doresc să devină bucătari trebuie să experimenteze tot felul de reţete, pentru că este important să ştie să potrivească ingredientele. De exemplu, sunt ingrediente despre care ai crede că nu au ce căuta împreună, asta până când le combini şi descoperi o aromă nouă, deosebită.Practica şi şcoala sunt foarte importante în această meserie.
Că ai adus vorba de şcoală, începând cu luna februarie vei preda un nou curs de gătit la DallesGO. La ce ar trebui să se aştepte cei care se vor înscrie?
Vor fi 12 lecţii în care vor învăţa bazele preparatelor mediteraneene şi italiene. Fiecare lecţie cuprinde un meniu complet, iar la final absolvenţii vor fi capabili să pregătească foarte multe feluri de mâncare. Nu vor mai fi luaţi prin surprindere atunci când se vor trezi cu invitaţi la uşă, ba vor primi chiar şi aprecieri. Este un curs dinamic, care se adresează atât amatorilor, cât şi celor care îşi doresc să-şi transforme pasiunea în carieră.
Care sunt trucurile de bază pe care le recomanzi?
Să nu prăjiţi niciodată cu ulei extravirgin de măsline, să nu folosiţi parmezan la peşte, să nu puneţi foarte mult usturoi crud, să-l prăjiţi puţin înainte pentru a nu acoperi celelalte arome. De exemplu, dacă gătiţi un peşte este foarte important să simţiţi gustul de peşte, chiar dacă peste el adăugaţi încă 100 de arome. Puse într-o anumită ordine, pe care cursanţii o vor învăţa la cursurile DallesGO, ingredientele nu vor acoperi aroma principală, ci, din contră, o vor scoate în evidenţă.
Grăbeşte-te, numărul locurilor la cursul predat de Chef Patrizia Paglieri sunt limitate!
Înscrie-te pe: http://dallesgo.ro/curs-cooking-italia/ 0769.041.711.
Comentarii