Cât costă epilarea definitivă în București și care sunt detaliile importante de care trebuie să ținem cont

Cât costă epilarea definitivă în București și care sunt detaliile importante de care trebuie să ținem cont

Cine nu își dorește o piele netedă și catifelată, care nu îți dă bătăi de cap? Dar îndepărtarea pilozității nedorite prin metode clasice este oricum, numai simplă nu. Fie că te ferești de disconfort și folosești lama de câteva ori pe săptămână sau faci economie de timp și apelezi la ceară sau la epilator, cert este că tot va trebui să sacrifici ceva pe altarul frumoasei tale pieli.


Sau aceasta era realitatea cu care ne confruntam până la apariția epilării definitive. Iar miturile care circulă la adresa sa s-au dovedit, în majoritatea cazurilor, simple preconcepții. Azi îl vom combate pe unul dintre cele mai pregnante: epilarea definitivă este costisitoare. Află ce prețuri se practică în București și la ce să fii atentă atunci când alegi clinica sau salonul care te vor scăpa de părul în exces.

Ce este epilarea definitivă cu laser? Care este diferența față de IPL?

Printre multiplele metode de îndepărtare a pilozității în exces, epilarea cu laser s-a remarcat încă de la început grație preciziei și durabilității rezultatelor sale. Utilizând principiul fototermolizei selective, epilarea definitivă folosește căldura aplicată local, doar la nivelul foliculului de păr, pentru a distruge rădăcina firului ce este apoi eliminată în mod natural de către organism.


Această procedură nu afectează pielea din jur, țintind cu precizie doar firul de păr. Rezultatele se văd după prima ședință, dar vei avea nevoie să te reîntorci la salon deoarece epilarea definitivă distruge numai foliculii aflați în fază activă de creștere.


Ce mai trebuie menționat? Că acest tratament este 100% sigur atunci când e executat în condiții adecvate. Prin urmare, contează enorm să optezi pentru servicii prestate de profesioniști cu experiență, în locații care respectă toate standardele de igienă și siguranță.


În ceea ce privește epilarea tip IPL, aceasta folosește o lumină intens pulsată cu frecvențe nespecifice, fără precizia laserului, cuprinse între 550 și 1200 nanometri. Tehnologia nu țintește la fel de exact rădăcina foliculului, ci încălzește și pielea din jur, putând fi mai dureroasă și mai puțin eficientă. Numărul de ședințe pentru îndepărtarea părului e mai mare, iar succesul depinde de tipul de păr sau de zona vizată.

Cât costă epilarea definitivă cu laser și IPL în București?

Prețurile la epilarea definitivă variază în funcție de mai mulți factori. În primul rând, este vorba despre zonă și tipul de laser folosit, urmând ca suma să fie influențată și de calitatea serviciilor primite.


În mare, ca să scapi de mustață poți să plătești între 30 și 100 de lei, pentru axile între 50 și 200 de lei, iar pentru picioare între 300 de lei și 1000 de lei. Altfel spus, o ședință de epilare definitivă pe suprafețe mici poate să ajungă la 50 de euro, iar pe picioare, la 200 de euro. Desigur, aceste prețuri reprezintă o medie între ofertele practicate pe piață: vei găsi și costuri mai mici, dar și mai mari.


Pare mult? Te vei răzgândi dacă vei face un mic calcul! Ținând cont că epilarea definitivă dă rezultate permanente (este posibil să revii pentru retușuri în anumite situații, dar prețurile practicate vor fi mai mici), ea se dovedește o soluție mult mai „economă” comparativ cu prețurile adunate ale tuturor programărilor la salon pentru epilarea cu ceară, de exemplu. Rezultatele vor fi favorabile și dacă compari ședințele de epilare cu laser cu suma totală achitată pe toate aparatele de ras sau epilatoarele electrice, fără să mai ținem cont de eventualele inconveniente (fire crescute sub piele, durere, timp pierdut).


Un capitol aparte îl reprezintă epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată), practicată încă de multe dintre saloanele din București, deoarece aparatura este mai ieftină. După cum bine știi, ieftin nu înseamnă și eficient, așa cum vei descoperi privind firele de păr care continuă să crească cu voioșie.


În ceea ce privește prețurile la epilarea cu lumină pulsată, poți scoate în medie din buzunar între 30 și 80 de lei pentru zone mini (perciuni, mustață, perineu, mâini), 100-170 lei pentru zone midi (față, abdomen, dorsal, axile) și 150 - 250 pentru zone maxi (picioare, gambe, coapse).

Cum faci diferența între servicii de calitate și promisiuni frumoase, dar goale

În industria epilării definitive, vei vedea că există un întreg basm, fabricat pe baza unor promisiuni frumoase, dar goale, ce se năruiește precum un castel de cărți de joc la prima atingere. Dacă vei fi precaută și reticentă de fiecare dată când o ofertă ți se pare prea frumoasă ca să fie adevărată, poți depista precum un expert când merită și când nu!


Iată pe ce să te axezi!


Tehnologia IPL prezintă mari semne de întrebare. Aparatura nici măcar nu se mai fabrică, dar este în continuare folosită de multe saloane de epilare din București. Mai grav este că unele locații nici măcar nu precizează că utilizează IPL ci, sub marea umbrelă a conceptului de „epilare definitivă”, trec sub tăcere tehnologia folosită, dând practic de înțeles că este vorba de laser când nu e cazul. Dacă prețurile practicate de o anumită clinică ți se par prea mici, aceasta poate fi explicația.


Abordează cu neîncredere și așa-zisele tehnologii fusion, ce asociază laserul și IPL-ul, susținând că se completează reciproc și pot scădea per total costul procedurii (aproximativ 85 lei/zone mini, 170 lei/zone midi, 200 lei/zone maxi). Cu toate acestea, informațiile despre tipul de aparat folosit lipsesc de multe ori, iar afirmațiile nu sunt bazate pe cercetări științifice.


Chiar și în cazul aparaturii laser, sunt anumite nuanțe care trebuie sesizate. Fii atentă la puterea gadgetului: sunt versiuni mai vechi, de 1000W, care nu concurează nicidecum cu cea mai recentă variantă Elysion Pro, de exemplu, ce poate ajunge la 2000W. Există și unele saloane în care laserul nici nu e folosit la capacitatea sa integrală din rațiuni de economie. Cere mereu detalii!


Nu cădea nici în capcana atât de ofertantei epilări la domiciliu realizate de către personalul saloanelor. Poți ajunge să fii „tratată” cu aparate de putere mică (aproximativ 800W; prin comparație, dispozitivul Primelase are o putere de 4800W), la prețuri de minim 50 de lei pe zonele mici, la care se adaugă însă și cheltuielile de transport. Totul, la o calitate net inferioară celei de care te-ai bucura în mediul steril dintr-o clinică medicală.


Firește că nu puteam ocoli nici subiectul spinos al atât de tentantelor (pentru unele saloane) lasere made in China, replici mult mai ieftine și de o calitate îndoielnică a tehnologiilor de ultimă generație. Diferențele la preț (o aparatură îndoielnică te poate momi cu prețuri de 500 - 700 de lei pentru picioare, în timp ce costul aceleiași proceduri, dar executată în cabinetul unui medic, poate să ajungă la 250 de euro) nu justifică nicidecum rabatul de la calitate.

La ce să mai fii atentă? La locație. În multe cazuri, nu plătești tehnologia, ci zona în care mergi să scapi de părul în exces. Este cazul multor clinici din locații selecte, ce folosesc însă aceleași lasere precum în saloanele de cartier, la prețuri exorbitante. Cere întotdeauna informații despre tipul de aparatură folosit.


Fii atentă de asemenea și la pachetele ce includ mai multe ședințe. Menționăm că numărul ședințelor este, întotdeauna, personalizabil (diferă de la persoană la persoană în funcție de zona ce urmează a fi epilată, de culoarea pielii sau de tipul de păr), iar atunci când un salon afirmă că te va scăpa de pilozitatea în exces în „doar” 5 ședințe, este posibil ca, în realitate, să fii nevoită să faci 14, iar rezultatele să nu te mulțumească nici atunci.


Ce e de reținut? În marea majoritate a cazurilor, saloanele sau clinicile care te „momesc” cu oferte excepționale fac rabat de la calitate fie în ceea ce privește aparatura, fie în calificarea specialiștilor, și nu oricum, ci „pe pielea ta”, la propriu și la figurat.


Așa că, nu strică să verifici singură tipul de laser folosit în locația pe care intenționezi să o alegi, dar și diplomele, certificările și atestările în vigoare. Până la urmă, nu te joci cu sănătatea ta.

La SKiN MedSpa scapi de părul în exces în condiții de siguranță și de profesionalism

În cadrul clinicii noastre poți opta pentru două tipuri de epilare definitivă cu laser: epilarea definitivă cu laser diodă Elysion Pro de 2.000W și epilarea definitivă laser cu PrimeLase HR Excellence de 4.800W. Fiecare procedură are atuurile sale și rămâne să decizi care ți se potrivește mai bine alături de specialiștii noștri.


Astfel, laserul Elysion se remarcă prin faptul că difuzează în mod uniform energia și are o lungime de undă mare, pătrunzând la rădăcina firului de păr și prevenind apariția foliculitei. Poți avea nevoie de 8 - 10 ședințe dispuse la interval de 6 - 8 săptămâni una de cealaltă, deși acest număr este personalizabil.


De partea cealaltă, epilarea definitivă cu PrimeLase HR Excellence este considerată a fi cea mai performantă de pe piață, fiind practicată cu cel mai sigur și mai puternic dispozitiv. Elimină toate tipurile de păr și poate fi făcută și vara, pe pielea bronzată, așa că nu mai trebuie să aștepți. E de remarcat și faptul că dispozitivul asociază 4 tipuri diferite de laser: laser Alexandrite, laser Diodă și laser mix.


Mai mult, epilarea cu PrimeLase HR Excellence îmbunătățește și textura pielii. Fiind vorba despre cea mai performantă tehnologie, vei avea nevoie de mai puține ședințe (6 - 8 ședințe situate la distanță de 8 săptămâni fiecare, în medie).


Orice tip de epilare definitivă ai alege, nu te confrunți cu durere. Ambele tipuri de aparate cu laser sunt dotate cu dispozitive de răcire controlată, astfel asigurându-se confortul și chiar o senzație plăcută la aplicare. Mai mult, PrimeLase HR Excellence prezintă și un program Dynamic pentru ca îndepărtarea părului să fie complet nedureroasă.

Foarte importantă este și pregătirea personalului. Staff-ul SKiN MedSpa își îmbunătățește permanent cunoștințele prin cursuri de perfecționare, pentru ca terapeuții noștri să atingă cel mai înalt nivel de pregătire. Punem mare accent pe protocolul de lucru, iar reușitele ne sunt atestate de către miile de cliente care au finalizat cu succes protocolul de epilare.


După cum te-am obișnuit, la SKiN MedSpa folosim cele mai sigure și performante dispozitive de pe piață, care au de partea lor studii și certificări. Ne asigurăm că ai mereu parte de ce e mai nou și mai apreciat în estetică și în  beauty și suntem extrem de riguroși când vine vorba despre adoptarea celor mai recente tehnologii.


Descoperă cât costă epilarea definitivă la SKiN MedSpa și programează-te pentru a revela acea piele netedă și catifelată obținută cu minimum de efort!

Comentarii

Cele mai citite

Ghidul complet al pensulelor de machiaj

Ghidul complet al pensulelor de machiaj

Top 10 loţiuni micelare

Top 10 loţiuni micelare

Cu ce ne imbracam in functie de zilele saptamanii?!

Cu ce ne imbracam in functie de zilele saptamanii?!

Nuanțe de primăvară - rujurile Yves Saint Laurent

Nuanțe de primăvară - rujurile Yves Saint Laurent

Cum construim Echilibrul interior: atelier de dezvoltare personală

Cum construim Echilibrul interior: atelier de dezvoltare personală

Femeile celebre ale României

Femeile celebre ale României

Life is your creation

Life is your creation

Promo

Ce să mănânci când ești răcit

Ce să mănânci când ești răcit

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

De ce doare capul și cum te tratezi

De ce doare capul și cum te tratezi

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Mai multe

Cele mai bune metode de a obține o cafea perfectă!

Cele mai bune metode de a obține o cafea perfectă!

Afla care sunt cele mai bune gustări pentru slăbit!

Afla care sunt cele mai bune gustări pentru slăbit!

Tommy Hilfiger anunță colaborarea cu Shawn Mendes parteneriat global  „Play it Forward” pentru urmatorul pas în călătoria sustenabilității

Tommy Hilfiger anunță colaborarea cu Shawn Mendes parteneriat global „Play it Forward” pentru urmatorul pas în călătoria sustenabilității

Tommy Hilfiger anunță lansarea videoclipului Tommy Hilfiger x Shawn Mendes pentru campania globală Classics Reborn

Tommy Hilfiger anunță lansarea videoclipului Tommy Hilfiger x Shawn Mendes pentru campania globală Classics Reborn

Cum întâmpinăm adolescența

Cum întâmpinăm adolescența

O bibliotecă de cărți cadou și reduceri de până la 90% în Târgul Bookuriilor, pe Librex.ro

O bibliotecă de cărți cadou și reduceri de până la 90% în Târgul Bookuriilor, pe Librex.ro

Liceul Ion Barbu ca Școală Ambasador - despre implicare, dezvoltare și comunitate

Liceul Ion Barbu ca Școală Ambasador - despre implicare, dezvoltare și comunitate

Mese sanatoase si zambete frumoase, sapte seri din sapte, cu implanturi dentare de top!

Mese sanatoase si zambete frumoase, sapte seri din sapte, cu implanturi dentare de top!

Sapte seri de somn linistit, cu ajutorul unor cosulete de bebe confortabile!

Sapte seri de somn linistit, cu ajutorul unor cosulete de bebe confortabile!

Cum te poate ajuta un set de pictura mandala sa depasesti momentele de anxietate si stres din viata ta?

Cum te poate ajuta un set de pictura mandala sa depasesti momentele de anxietate si stres din viata ta?