SapteSeri

Sunwaves

Sunwaves

Sunwaves, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzică electronică de la noi din țară și din Europa, a celebrat anul trecut 10 ediții. De-a lungul celor aproape 10 ani, la Sunwaves au pus muzică unii dintre cei mai de notorietate DJ. Ricardo Villalobos este un apropiat al festivalului, fiind foarte puține edițiile de la care a lipsit. Richie Hawtin, Dj Sneak, Carl Cox si Marco Carola sunt doar câțiva dintre DJ care au urcat la pupitrul festivalului. 

În plus, Sunwaves-ul e genul acela de festival maraton unde persoanele prezente dansează ore în șir, iar DJ nu se mai dau plecați.


Prima ediție de Sunwaves a avut loc în 2007, iar de atunci se află pe lista festivalurilor care nu trebuie ratate. În plus, foarte mult turiști vin în România la începutul și finalul verii pentru a participa la Sunwaves. 


Sunwaves este foarte apreciat și de fanii muzicii electronice din România fiindcă îi aduce la un loc pe cei mai buni DJ de la noi din țară, artiști care în cea mai mare parte a anului sunt plecați în turnee în străinătate. 

Adresă:
Plaja Aza, Mamaia Sat, Constanța
Program:
Vineri - Duminică: 12:00 - 06:00
Website:

Alte Spaţii în aer liber