SapteSeri

Ștrandul Neptun

Ștrandul Neptun


Ştrandul este situat în spaţiul încadrat de bucla Mureşului, pe o suprafaţă de peste 20 de hectare de verdeaţă. Este al doilea ştrand ca mărime din Europa situat lângă o apă curgătoare. Lucrările de construcţie au fost demarate la sfârşitul anilor '60.


Aleile sunt pavate iar spaţiul verde cu peste 65 de specii de arbori este întreţinut. Există un complex de agrement cu cinci bazine (8.700 mp din care unul de înot, unul pentru adulţi şi trei pentru copii cu apă termală) şi tobogan acvatic precum și un alt complex cu 3 bazine din care 2 pentru copii și unul pentru înot, locuri pentru joacă și 331 de căsuţe de agrement.


În incinta ştrandului funcţionează peste 40 baruri, terase, berării, restaurante, discoteca, pizza, teren de fotbal, tobogane, jocuri, etc. 


Există două solare pentru nudişti, două terenuri de tenis cu zgură, două terenuri de volei, teren pentru minifotbal cu instalaţie nocturnă şi 438 de cabine închiriabile pentru sezon.


Parcarea are 200 de locuri. Noaptea ştrandul devine punct de atracţie prin nenumăratele restaurante, baruri, cluburi, terase. Aici au loc în timpul verii diferite festivaluri și concerte în aer liber.


Prin toate acestea, ştrandul a devenit unul dintre cele mai spectaculoase locuri de agrement din Europa. Prin cele trei intrări ale ştrandului anual intră peste 3.000.000 de vizitatori.Adresă:
Ștrandul Neptun
Telefon:
0257 281 378; 0257 281 386
Website:

Alte Spaţii în aer liber