SapteSeri

Kings Land Country Club

Kings Land Country Club

Site: www.kingslandineu.com


Facebook: www.facebook.com/KingslandCountryClub


Baza de agrement Kings Land Country Club se întinde pe o suprafață de 60 de hectare și cuprinde un restaurant, un centru de echitație, teren de golf, aerodrom și 3 lacuri cu o suprafață de 10 hectare.Este locația perfectă pentru organizare de team building, festivaluri și alte evenimente. Oferim prestații de înaltă calitate în domeniul agrementului, sportului și a gastronomiei. Pe timpul verii vă așteptăm să vă relaxați pe terasa restaurantului nostru, unde veți descoperi o oază de liniște și o atmosferă de vacanță.
În funcție de preferințele clienților noștri, ei pot deveni membri ai cluburilor sportive, cum ar fi echitație, aviație sau golf.


Din complexul nostru fac parte: o bază ecvestrică cu cai de rasă friziană, un teren polo pe nisip, un teren de golf cu 9 cupe, o scenă în aer liber, un loc de camping, 6 cabine a câte 2 persoane, un cort pentru evenimente de 400 persoane și o parcare de 3000 metri pătrați.


Scopul complexului nostru este de a fi cea mai bună opțiune pentru toți cei care își doresc să evadeze din stresul cotidian și să se refugieze într-un decor în care divertismentul, relaxarea și oportunitățile de networking social se îmbină perfect!

Adresă:
Kings Land, com. Ineu nr. 1A
Telefon:
0728 290 715
Website:

Alte Spaţii în aer liber