SapteSeri

The Ark

The Ark

Site: www.theark.ro


Facebook: www.facebook.com/theark.bucurestiThe Ark este una dintre cele mai interesante și recent renovate clădiri de patrimoniu din București. Amplasată în zona centrală a capitalei, în apropiere de Palatul Parlamentului, clădirea The Ark - cunoscută sub denumirea de Bursa Mărfurilor încă din 1898 – deține spații de birouri și de organizare evenimente cu un design interior modern și unic în peisajul bucureștean.


La parter și la subsol se află o suprafață generoasă ce totalizează aproximativ 1000 mp, perfect adaptabilă pentru organizarea diferitelor tipuri de evenimente precum: expoziții, conferințe de presă, lansări de produse, cocktailuri și petreceri pentru companii etc.


ARK Trading Floor - parter spațios de 500 de metri pătrați cu acces pe o terasă de vară și ARK Warehouse – un subsol funcțional, de 380 de metri pătrați și o zonă de 75 de metri pătrați de servicii. Cele două spații pot fi interconectate și folosite simultan pentru organizarea aceluiași eveniment.


Spațiile pot fi închiriate amenajate sau neamenajate, în funcție de opțiunile dumneavoastră. De asemenea, în afară de închirierea spațiilor pentru evenimente, The Ark oferă la cerere toate serviciile logistice necesare organizării evenimentelor.
Adresă:
Str. Uranus nr. 150
Telefon:
0746 882 325; 0746 055 602
Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
Website:

Alte Spaţii culturale

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”