SapteSeri

Nadina Pascariu Gallery

Nadina Pascariu Gallery

Site: www.picturanadina.ro


Facebook: www.facebook.com/picturanadina.ro


Nadina Pascariu Gallery este un spaţiu dedicat artei contemporane de factură clasică sub aspect conceptual, dar îmbogăţită la nivel formal de toate înnoirile modernităţii cu libertatea deplină a formelor de expresie. Artiștii pe care îi reprezintă sunt în acest sens niște tradiționaliști pentru care artificializarea vieții din peisajul societății informaționale nu reprezintă decât o oportunitate în plus de a restitui simțurilor și intelectului legătura cu sursa originară printr-o creație care corespunde propriei lor structuri sufletești. 


Ar vrea să se adreseze unui public cât mai larg dar una din condiţiile care i-au dat naştere e tocmai constatarea că producţiile pe care le promovează nu au acces decât la un public restrâns și își asumă această provocare punând accentul pe calitate și nu pe cantitate, lucru îndeobște specific Artei. 


Ca spaţiu fizic debutează într-un mic apartament dintr-o zonă centrală a Bucureștiului devenit la un moment dat atelier de pictură şi apoi transformat în spaţiu de expunere şi de întâlniri. Sub acoperământul său, fizic şi virtual, domenii precum artele vizuale, muzica şi literatura se întâlnesc întru acelaşi spirit al frumosului, temeiniciei, expresivităţii şi bucuriei creatoare. Invităm artişti, amatori şi colecţionari de artă; vom organiza cursuri, dezbateri, proiecţii, lansări de carte, expoziţii şi performance-uri.
Adresă:
Str. Braziliei nr.1-3
Telefon:
0758 074 740
Program:
Numai cu programare (Luni - Duminică: 14:00 - 20:00)
Website:

Alte Galerii

DanaArtGallery - Metropolis Art Collection

DanaArtGallery - Metropolis Art Collection

Galateea Contemporary Art

Galateea Contemporary Art

Galeria Națională de Arte Delta

Galeria Națională de Arte Delta

2
Galeria Rotenberg - Uzunov

Galeria Rotenberg - Uzunov

Indicator - Contemporary Art Gallery

Indicator - Contemporary Art Gallery