SapteSeri

Anca Poterașu Gallery

Anca Poterașu Gallery

Site: www.ancapoterasu.com


Facebook: www.facebook.com/ancapoterasugallery


Galeria Anca Poterașu este o galerie de artă contemporană înființată în mai 2011 într-o clădire de patrimoniu ce datează din secolul al XIX-lea din București. Plecând de la doar 20 de metri pătrați de spațiu expozițional, într-un decor unic al secolului al XVI-lea, Galeria s-a extins și a devenit una dintre cele mai cunoscute instituții de artă din oraș.Galeria prezintă arta în diverse medii - pictura, desenul, obiectele de artă, instalarea, fotografierea și munca în mișcare a imaginilor. Se concentrează pe prezentarea, susținerea, promovarea și promovarea carierei artiștilor români - nume consacrate precum Matei Bejenaru, Decebal Scriba, Doina Simionescu, Irina Botea, Belu-Simion Făinaru, Nicu Ilfoveanu sau Robert Koteles, Zoltan Bela și Aurora Kiraly, precum și artiști mai tineri, precum Iulian Bisericaru, Dragoș Bădiță, Daniel Djamo și Olivia Mihălțianu.
Programul expozițional se concentrează pe practica curatorială care încurajează colaborările cu practicieni din întreaga țară și din întreaga lume. Organizând între cinci și șapte spectacole pe an, programul variază între expozițiile solo și de grup din galeria Anca Poterașu, precum și artiștii invitați. 


Cu o platformă solidă la București, Galeria Anca Poterașu își propune să dezvolte în continuare vizibilitatea internațională a artiștilor săi prin colaborarea cu galeriile și instituțiile din afara României, precum și continuând participarea neîntreruptă la anumite târguri internaționale de artă.


Adresă:
Str. Plantelor nr.58
Telefon:
0744 342 944
Website:

Alte Galerii

DanaArtGallery - Metropolis Art Collection

DanaArtGallery - Metropolis Art Collection

Galateea Contemporary Art

Galateea Contemporary Art

Galeria Națională de Arte Delta

Galeria Națională de Arte Delta

2
Galeria Rotenberg - Uzunov

Galeria Rotenberg - Uzunov

Indicator - Contemporary Art Gallery

Indicator - Contemporary Art Gallery