OPPO lansează smartphone-urile din seria Reno7 Series și vârful de gamă Find X5 Pro în Europa Centrală și de Est

OPPO lansează smartphone-urile din seria Reno7 Series și vârful de gamă Find X5 Pro în Europa Centrală și de Est

Noile smartphone-uri cu funcții îmbunătățite de fotografie completează portofoliul de produse disponibile în Europa Centrală și de Est

Odată cu lansarea regională a Find X5 Pro, OPPO atacă segmentul de produse flagship 

OPPO anunță și extinderea business-ului în Grecia și Croația

14 Aprilie 2022: OPPO, lider global în tehnologie, anunță completarea portofoliului regional de smartphone-uri cu modelele din seria Reno7, ce se remarcă prin funcții profesionale de fotografiere a portretelor, dar și cu vârful de gamă Find X5 Pro, care stabilește noi standarde pe zona de filmare. Totodată, portofoliul de produse IoT este completat de  căștile OPPO Enco X2, cu tehnologie de anulare a zgomotului de referință la nivel de industrie.

Totodată, OPPO anunță extinderea pe piața din CEE, odată cu lansarea noilor operațiuni din Grecia și Croația. Johnny Zhang, președintele OPPO Europa Centrală și de Est, afirmă: „Prin tradiția noastră de a transforma inovația în realitate, credem că putem continua să creștem sustenabil și că produsele noastre pot avea un impact facilitator asupra vieții locuitorilor. Lansarea seriilor Reno7 și Find X5 Pro marchează o nouă piatră de hotar în evoluția noastră din regiune și generează bazele pentru încă un an de creștere susținută”.

Seria Reno7: Surprinde stilurile diverse, în portret

Pentru a le permite utilizatorilor să își surprindă laturile nelimitate ale personalității, Reno7 Lite 5G dispune de o cameră principală de înaltă rezoluție, de 64 MP, o cameră macro de 2 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră frontală de 16 MP, alături de o serie de funcții inovatoare de imagine, cum ar fi Bokeh Flare Portrait, Selfie HDR, AI Palettes, AI Color Portrait și Portrait Retouching. Bokeh Flare Portrait permite utilizatorilor să capteze imagini portret cu puncte bokeh bogate în lumină, la fel ca o cameră DSLR de ultimă generație.

Continuând linia designului ultra-subțire și elegant al seriei Reno, smartphone-ul Reno7 Lite 5G introduce două culori noi: Rainbow Spectrum și Cosmic Black. Rainbow Spectrum utilizează tehnica de acoperire cu două straturi, având o acoperire superioară cu gradient de culoare, care cuprinde roșu, galben și verde, și o bază care conține un strat de indiu reflectorizant. Împreună, aceste straturi creează un efect irizat, evolutiv, de șase culori ce fac tranziția pe spatele smartphone-ului. Reno7 Lite 5G marchează debutul Dual Orbit Lights de la OPPO, integrate discret în spatele celor două camere principale, care semnalizează fie procesul de încărcare, un apel primit, o notificare necitită sau lansarea unui joc video.

OPPO a prezentat și Reno7 5G, un expert în portrete cu performanțe superioare. Prin configurarea remarcabilă a camerei triple și îmbunătățirile dedicate portretelor, cum ar fi Modul Portret și Bokeh Flare Portrait Video, Reno7 5G realizează fotografii și videoclipuri clare, profesionale, asemănătoare unui DSLR. Disponibil în variantele Startrails Blue și Starry Black, împreună cu un OPPO Glow în continuă evoluție, telefonul oferă aspectul uimitor și experiența confortabilă ce au devenit semne distinctive ale seriei Reno. Smartphone-ul funcționează pe un procesor MediaTek Dimensity 900 5G SoC cu 8 GB RAM+256 GB ROM, ce asigură o performanță fluidă, rapidă și eficientă.

Cu sistemul ColorOS 12 preinstalat, atât utilizatorii Reno7 5G, cât și Reno7 Lite 5G pot beneficia de funcții suplimentare precum Air Gestures[1], AI System Booster, Quick Startup[2], Game Focus Mode și AI Frame Rate Stabilizer[3], care oferă un divertisment fluid și captivant. Securitatea și confidențialitatea sunt asigurate la nivel de sistem de operare prin ColorOS 12 și certificate de entități terțe precum ISO și ePrivacy. Alte opțiuni de confidențialitate includ protecția notificărilor[4] față de priviri, care ascunde notificările detaliate dacă smartphone-ul detectează că altcineva care se uită la ecranul telefonului atunci când mesajele apar.

Find X5 Pro: Flagship-ul optim 5G conceput pentru a surprinde noaptea  

Echipat cu cele mai avansate tehnologii, Find X5 Pro îmbină o estetică sofisticată, futuristă, cu experiențe de imagistică în premieră globală. Acestea includ o unitate de procesare neuronală (NPU) dedicată pentru imagini, care depășește una dintre cele mai mari provocări ale capturii video pentru orice smartphone - înregistrarea pe timp de noapte. Acest lucru este combinat cu un sistem de cameră dual-flagship IMX766 unic, performanțe de neegalat și conectivitate 5G ultra-rapidă, precum și cu tehnologia puternică de încărcare rapidă SUPERVOOC de 80 W.

Alimentat de un NPU OPPO dedicat imaginilor, MariSilicon X, Find X5 Pro este conceput pentru a dezvălui detaliile fine pe timp de noapte. Bazat pe un procesor de 6nm conceput pentru performanțe de imagistică de vârf, MariSilicon X nu doar că oferă cea mai puternică putere de calcul AI disponibilă astăzi, ci rulează și un algoritm avansat AI de reducere a zgomotului (AINR), proiectat de Institutul de Cercetare OPPO. Asta înseamnă că poate detecta și reduce zgomotul în fiecare cadru, pixel cu pixel, păstrând în același timp detaliile fine, cum ar fi tonul pielii și acuratețea culorii. Rezultatul este o experiență semnificativ îmbunătățită, cu o rezoluție video de noapte de patru ori mai mare, mai puțină granulație și o reproducere superioară a culorilor, făcând posibilă pentru prima dată filmarea 4K Ultra Night Video pe un smartphone Android, în care fiecare cadru este la fel de curat ca o fotografie statică.

OPPO Enco X2: ascultă cele mai pure sunete originale 

Cel mai recent model de căști true wireless OPPO Enco X2 vine cu sistemul acustic SuperDBEE dezvoltat împreună cu gigantul audio nordic Dynaudio, prin care tehnologia stereo de ultimă generație a Dynaudio a fost insuflată în unitatea de difuzoare OPPO Enco X2, pentru a crea impresionantul sistem acustic SuperDBEE.

De asemenea, Enco X2 are certificarea Hi-Res Audio Wireless și noul Codec audio Low Latency High-Definition (LHDC) 4.0. Construit cu o soluție de anulare activă a zgomotului (ANC) cu frecvență ultra-largă, OPPO Enco X2 echilibrează abilitățile impresionante de anulare a zgomotului și sunetul impecabil pentru a stabili un nou punct de referință pentru sunetul unui flagship. Alături de detaliile orientate către utilizator și tehnologia acustică inovatoare, OPPO Enco X2 își propune să conducă industria true wireless în noua lume a sunetului de calitate Hi-Fi.

Disponibilitate

Reno7 Lite 5G, Reno7 5G și Enco X2 vor fi disponibile în România, începând din 2 mai. Find X5 Pro este disponibil la toți partenerii OPPO din România.

###

Despre OPPO

OPPO este un brand lider global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil - „Smiley Face” - din 2008, OPPO a fost într-o căutare neîncetată a sinergiei perfecte dintre satisfacția estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, condusă de seriile Find X și Reno. Dincolo de terminale, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii online, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO are o prezență în peste 50 de țări și regiuni, cu maim ult de 40.000 de angajați dedicați creării unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul oficial OPPO: https://www.oppo.com/en/.[1] Navigația prin Air Gesture se aplică în prezent numai pentru Facebook, Instagram, TikTok și YouTube. Răspunsul la apeluri prin Air Gesture se aplică numai apelurilor vocale și nu se aplică apelurilor video sau aplicațiilor de apelare terțe.

[2] Pornirea rapidă trebuie să fie activată manual, pentru utilizare. Funcționalitatea și disponibilitatea sa pot varia în funcție de jurisdicție, din cauza diferențelor dintre legile aplicabile, politicile guvernamentale, politicile Android și termenii și condițiile pentru anumite jocuri.

[3] AI Frame Rate Stabilizer este disponibil numai pentru LOLM, Mobile Legend, Free Fire, PUBG, Subway Surfers, Call of Duty: Mobile și Genshin Impact. Funcționalitatea și disponibilitatea sa pot varia în funcție de jurisdicție, din cauza diferențelor dintre legile aplicabile, politicile guvernamentale și termenii și condițiile pentru anumite jocuri.

[4] Anti-Peeping, protecția notificărilor față de priviri, trebuie pornită manual, pentru a fi utilizată.

Comentarii

Mai multe

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

2
Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Cele mai citite

Cum să profiți la maximum de Huawei FreeBuds 3 - Review

Cum să profiți la maximum de Huawei FreeBuds 3 - Review

Electronic Arts România, locul în care se produce, printre altele, FIFA

Electronic Arts România, locul în care se produce, printre altele, FIFA

La 10 ani, pe site-uri porno

La 10 ani, pe site-uri porno

Diana Vasilescu, mintea limpede din spatele jocurilor din telefonul tău

Diana Vasilescu, mintea limpede din spatele jocurilor din telefonul tău

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

Samsung deschide noua eră a televizoarelor cu NEO QLED

Samsung deschide noua eră a televizoarelor cu NEO QLED

Țara care nu a avut de ales

Țara care nu a avut de ales

High-tech Kids

High-tech Kids

Nokia relansează modelul 3310. Cât va costa?

Nokia relansează modelul 3310. Cât va costa?

Balena albastră e în casă, nu pe internet

Balena albastră e în casă, nu pe internet