iSTYLE aduce pe piața românească iPhone 11 Pro

iSTYLE aduce pe piața românească iPhone 11 ProiSTYLE aduce pe piața românească iPhone 11 Pro, cel mai puternic și mai avansat smartphone

iSTYLE, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est și unicul partener Apple Premium Reseller din România, a prezentat cele mai noi produse create de Apple - iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și Apple Watch Series 5. Începând din 27 septembrie, acestea pot fi achiziționate din toate magazinele iSTYLE din țară sau pot fi comandate online - istyle.ro


iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max oferă performanțe avansate pentru utilizatorii care își doresc cel mai puternic smartphone. Noul ecran Super Retina XDR are cel mai strălucitor și mai precis afișaj. Puternicul procesor A13 Bionic furnizează performanțe extreme pentru orice activitate și un salt fără precedent în privința autonomiei bateriei. Noua cameră triplă, compusă dintr-un ultra-superangular, un superangular și un teleobiectiv, conferă o experiență fotografică de nivel profesionist, cu îmbunătățiri senzaționale pentru pozele realizate în condiții de iluminare slabă.


iPhone 11 include o nouă cameră dublă, care oferă modul de fotografiere nocturnă și cea mai înaltă calitate a înregistrării video disponibilă la nivel de smartphone. Propulsat de cipul A13 Bionic, care permite realizarea celor mai solicitante sarcini pe parcursul întregii zile cu o singură încărcare, iPhone 11 este disponibil în șase culori superbe, concepute să reziste la intemperii grație rezistenței îmbunătățite față de expunerea la apă.


Beneficiind de un nou ecran Retina “Always-On”, care nu se stinge niciodată, și busolă integrată pentru a facilita orientarea, noul Apple Watch Series 5 cu watchOS 6 le permite utilizatorilor să își gestioneze starea generală de sănătate și fitness cu noi funcționalități precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicația Zgomot și tendințele Activitate.


Reacția pasionaților Apple din România demonstrează faptul că noile produse au îndeplinit toate așteptările. Pentru ca experiența să fie completă, iSTYLE a pregătit o serie de servicii personalizate cadou, aducând o valoare adăugată consumatorilor. Pentru clienții care își achiziționează în primele săptămâni unul din noile modele, se oferă transfer de date de pe dispozitivul vechi pe cel nou, setarea aplicațiilor inițiale (Mail, Apple ID) și training pentru pentru instalarea și folosirea celor mai noi aplicații din App Store,” precizează Dragoș Vrînceanu, Retail Manager iSTYLE România. 

 

Urmând un trend similar cu cel înregistrat în anii precedenți, iSTYLE se așteaptă ca produsele să fie sold out încă din primul weekend după lansare. Mai mult, în 2019, comparativ cu 2018, numărul precomenzilor a crescut cu 15%, aproximativ 85% dintre acestea îndreptându-se către iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max.


Anul 2019 este unul cu numeroase realizări de business pentru iSTYLE în România. Prin preluarea iCentre, în luna aprilie, am devenit unic partener comercial Apple din România cu statutul de Apple Premium Reseller. Tot anul acesta am deschis un centru de service de sine stătător, în care avem o echipă de tehnicieni specializați pentru a rezolva orice solicitare. Se știe că brand-ul este pilonul central al modelului nostru de afaceri, dar este foarte important cum reușim să gestionăm relația client-brand-preț în contextul pieței,” declară Valeriu Ion, General Manager, iSTYLE România, Bulgaria și Țările Adriatice.


În România, urmând trendul pozitiv din fiecare an, așteptările la finalul lui 2019, în ceea ce privește cifra de afaceri, sunt de 45 milioane de EUR, reprezentând o creștere de 17% față de anul precedent. Focusul este în continuare pe cele 10 magazine iSTYLE, la care se adaugă business-ul magazinul online ce a  înregistrat o creștere semnificativă în acest an.


Locația de service deschisă de iSTYLE în august 2019, se află în centrul Bucureștiului, este deservită de specialiști certificati Apple și acoperă servicii precum: diagnoză, depanare, reparare sau înlocuire a produselor atât în perioada de garanție, cât și în afara acesteia.
Despre iSTYLE

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. În România, iSTYLE este unic partener comercial Apple cu statutul de APR. Prin intermediul celor 41 de magazine retail și online la nivel european, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch și Apple TV, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software. În România, iSTYLE a cunoscut o extindere continuă începând cu 1999, ajungând acum la zece magazine deschise în București, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov și Iași, și peste 80 de angajaţi. iSTYLE furnizează de peste 20 de ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate şi stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanant instruiți la standardele Apple. istyle.ro


Servicii pentru clienți

iSTYLE nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple cu ajutorul echipei de consultanți specializați. Clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de o gamă largă de servicii, precum: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN) și chiar sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple acreditat (iSTYLE ONE 2 ONE). Noutatea anului 2019 în materie de servicii o reprezintă noul pachet iSTYLE Comfort, pachet ce pune la dispoziția consumatorului o folie de protecție și o serie de servicii, printre care și un dispozitiv iPhone la schimb, în perioada în care telefonul consumatorului se află în service.


Opțiuni de finanțare

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE oferă programe financiare, inclusiv:

• Reduceri și oferte speciale clienților din domeniul educației (studenți, cadre didactice sau instituții);

• Finanțare pentru persoane fizice în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de a achiziționa produse cu plata în 24 de rate fără dobândă;

• Soluții de leasing și închiriere a echipamentelor pentru persoane juridice;


Pachete de asigurare

iSTYLE pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și de extindere a garanției iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

 Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 5 integrează perfect noi componente hardware și cel mai nou software pentru a oferi utilizatorilor a experiență îmbunătățită. Acum este chiar mai simplu să rămâi activ și conectat la informațiile care contează cu adevărat.


Beneficiind de un nou ecran Retina “Always-On”, care nu se stinge niciodată, și busolă integrată pentru a facilita orientarea, noul Apple Watch Series 5 cu watchOS 6 le permite utilizatorilor să își gestioneze starea generală de sănătate și fitness cu noi funcționalități precum monitorizarea ciclului menstrual, aplicația Zgomot și tendințele Activitate. Și partea cea mai frumoasă este că durata de viață a bateriei îți asigură o utilizare confortabilă timp de până la 18 ore. Suficient pentru o zi activă.

 

Afișajul Retina mereu activat. Noul display inovator introdus pe piață de Apple Watch Series 5 afișează permanent informațiile importante pentru utilizator și cele legate de oră. Fiecare Watch Face a fost optimizat pentru a conserva viața bateriei, astfel că luminozitatea ecranului este mai scăzută atunci când utilizatorul își coboară încheietura.


Navigație. Funcțiile îmbunătățite ale Apple Watch Series 5 oferă posesorilor mai multe informații despre locul în care se află și posibilitățile de navigație. De exemplu, noua busolă încorporată în dispozitiv și aplicația Maps actualizată permit utilizatorilor să știe în ce direcție sunt orientați. Aplicația Compass oferă informații cum ar fi: direcția, înclinarea, latitudinea, longitudinea și altitudinea.

 

Aplicația CycleTracking ajută utilizatorii să înregistreze date despre ciclul menstrual.

Aplicația Noise alertează utilizatorii atunci când decibelii ajung la un nivel care îți poate afecta auzul.

Aplicația ActivityTrends ajută utilizatorii să-și urmărească progresul, identificând tipare de activitate pe termen lung.
iPhone 11

iPhone 11 vine cu inovații care fac din cel mai popular smartphone din lume un dispozitiv chiar mai puternic. iPhone 11 dispune de un sistem de camere dublucare oferă o experiență intuitivă de utilizare și posibilitatea de a realiza filmări de cea mai înaltă calitate posibilă pe un smartphone, precum și fotografii de calitate în condiții de luminozitate scăzută. Cipul A13 Bionic îi oferă energia necesară pentru a îndeplini și cele mai dificile sarcini, iar mulțumită bateriei, utilizatorii au nevoie de o singură încărcare pentru a beneficia de toate aceste inovații pe durata întregii zile.

 

Design. Șase noi culori superbe. Ecran pe tot afișajul LCD Liquid Retina de 6,1 inchi.

Baterie pentru toată ziua. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.

Procesorul A13 Bionic este cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone.

 

Sistem de camere. iPhone 11 include un sistem de camere dublu compus din camera Grandangular 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare) și o cameră Superangular 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%).

 

Video 4K la 60 fps pe orice camerăÎnregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.

Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect natural în condiții de lumină slabă.

Face ID este cea mai sigură metodă de autentificare facială la nivel de smartphone și nu stochează sau distribuie poza ta. Pentru iPhone, intimitatea ta este pe primul loc. 

 

iPhone 11 Pro. iPhone 11 Pro Max. 

Ecran. Cameră. Performanță. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt cele mai avansate și mai puternice smartphone-uri de la Apple. Noul display Super Retina XDR este un display cu adevărat pro, cel mai luminos inclus până acum într-un iPhone.


Cipul A13 Bionic proiectat de Apple oferă performanță de neegalat pentru orice sarcină, permițând bateriei să ofere energie mai mult timp. Noua cameră triplă, compusă dintr-un ultra-superangular, un superangular și un teleobiectiv conferă o experiență fotografică de nivel profesionist, cu îmbunătățiri senzaționale pentru pozele realizate în condiții de iluminare slabă. În plus, utilizatorii pot beneficia de filmări 4K de o calitate îmbunătățită.


Design: Patru finisaje noi din sticlă texturată. Ecran Super Retina XDR de 5,8 inchi sau 6,8 inchi. Cea mai rezistentă sticlă utilizată până acum într-un smartphone.

Sistem cu trei camere. Noul sistem include o cameră Grandangular de 13mm (Unghi de câmp de 120 de grade. Scenă de patru ori mai mare), o cameră Superangular de 26 mm (stabilizare optică a imaginii, pixeli de focalizare 100%), și un teleobiectiv52 mm (diafragmă f/2.0. Zoom optic 2x).

Cea mai înaltă calitate video disponibilă pentru un smartphone. Filmează video 4K cu o gamă dinamică extinsă la 60 fps. Înregistrează o scenă de 4 ori mai mare. Instrumente noi pentru video: rotire, decupare, filtre.

Mod Noapte îți permite să surprinzi automat cadre cu aspect naturalîn condiții de lumină slabă.

Bateria iPhone 11 Pro rezistă cu până la 4 ore mai mult decât iPhone XS, iar cea inclusă în iPhone 11 Pro Max rezistă cu până la 5 ore mai mult decât iPhone XS Max. Încărcare rapidă cu încărcătorul de 18W inclus.

Procesor A13 Bionic cu Neural Engine – cel mai rapid procesor folosit vreodată într-un smartphone. CPU-ul poate realiza peste un trilion de operații pe secundă.

Face ID este cea mai sigură metodă de autentificare facială la nivel de smartphone, și nu stochează sau distribuie poza ta. Pentru iPhone, intimitatea ta este pe primul loc. 


 Comentarii

Mai multe

2
Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Jeep e-Hybrid și 4xe Plug-in Hybrid

Jeep e-Hybrid și 4xe Plug-in Hybrid

Noua gama Fudge All Blonde

Noua gama Fudge All Blonde

Tommy Jeans și NBA lansează o nouă colecție împreună

Tommy Jeans și NBA lansează o nouă colecție împreună

Georges Colleuil, își lansează cartea Tarot în Mod Minor, Arcanele Minore, cei 4 Stâlpi ai Tarotului la Salonul Internațional de carte Bookfest, Pavilionul B2, Romexpo

Georges Colleuil, își lansează cartea Tarot în Mod Minor, Arcanele Minore, cei 4 Stâlpi ai Tarotului la Salonul Internațional de carte Bookfest, Pavilionul B2, Romexpo

Bookfest: Oferte și prețuri cu totul speciale la Editura Publisol!

Bookfest: Oferte și prețuri cu totul speciale la Editura Publisol!

SMYK All for Kids deschide magazinul nr 7 din București, în Militari Shopping Center

SMYK All for Kids deschide magazinul nr 7 din București, în Militari Shopping Center

Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura Librex lansează cartea Nestemata pierdută, scrisă de Raluca Butnariu

Editura PUBLISOL anunță apariția cărții Istoria căderii regimurilor comuniste, de Stelian Tănase

Editura PUBLISOL anunță apariția cărții Istoria căderii regimurilor comuniste, de Stelian Tănase

Cele mai citite

Cum să profiți la maximum de Huawei FreeBuds 3 - Review

Cum să profiți la maximum de Huawei FreeBuds 3 - Review

Electronic Arts România, locul în care se produce, printre altele, FIFA

Electronic Arts România, locul în care se produce, printre altele, FIFA

La 10 ani, pe site-uri porno

La 10 ani, pe site-uri porno

Diana Vasilescu, mintea limpede din spatele jocurilor din telefonul tău

Diana Vasilescu, mintea limpede din spatele jocurilor din telefonul tău

Țara care nu a avut de ales

Țara care nu a avut de ales

High-tech Kids

High-tech Kids

Nokia relansează modelul 3310. Cât va costa?

Nokia relansează modelul 3310. Cât va costa?

Samsung deschide noua eră a televizoarelor cu NEO QLED

Samsung deschide noua eră a televizoarelor cu NEO QLED

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

Balena albastră e în casă, nu pe internet

Balena albastră e în casă, nu pe internet