Au rămas câteva zile până la turneul național Masha și Ursul

Au rămas câteva zile până la turneul național Masha și UrsulAu rămas câteva zile până la turneul național Masha și Ursul

ce va include Suceava, Bacău, București și Oradea

 

Actrița și cântăreața Andra Gogan este vocea MasheiSărbătorile se apropie și puține zile îi mai despart pe cei mici de primul dar de Crăciun – cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha și Ursul”, reapare pe scenele din România într-un spectacol live de Crăciun ce va călători, între 9 - 14 decembrie 2018, în orașele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară), București (11 și 12 decembrie, Sala Polivalentă) și Oradea (14 decembrie, Casa de Cultură), adus de Events (www.events.ro).


Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha și Ursul” spune povestea unei fetițe pe nume Masha, ce locuiește în pădure alături de Ursul Michka și de animăluțele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi și difuzate în peste 25 de țări.


Spectacolul de Crăciun „Masha și Ursul”, o producție licențiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeași scenă teatru, musical și elemente de acrobație și circ, alături de decoruri spectaculoase care vor recrea atmosfera de sărbătoare din experiența ce va ține publicul pe marginile scaunelor.


În această poveste plină de aventură, Masha devine detectiv și va dezlega misterului dispariției bradului și darurilor de Crăciun, ajutată de prietenii ei dar și de toți copiii isteți din sală.


Reprezentațiile din acest turneu vor face deliciul spectatorilor mici și mari, fiind dublate în limba română de voci bine-cunoscute de publicul tânăr – îndrăgita actriță, cântăreață și vloggeriță Andra Gogan este vocea Mashei iar Oliver Toderiță, actor al Teatrul Excelsior cunoscut pentru vocea sa prezentă în numeroase promo-uri TV, va fi Povestitorul și Moș Crăciun. Actorii Eugeniu Cozma și Lia Gherman le vor da glas Profesorului Ștepticus, lui Zăpezilă, Ursului Panda și Veveriței iar Lupii, Ursul, Iepurele, Purcelușa și Corul Animalelor prind viață cu vocile lui Alex Bunghez și Ștefan Paraschiv de la Brothers Production. 


Turneul este susținut de Kaufland România din dorința de a oferi copiilor un spectacol de neuitat. Mascotele Kuniboo îi vor întâmpina pe micii spectatori cu suprize înainte de fiecare reprezentație, Aqua Carpatica Kids, ca parte a inițiativei hidratarecorecta.ro, vine în ajutorul părinților ce își doresc să afle care e cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume micuții lor în fiecare zi.


De asemenea, în incintele spectacolelor, publicul va avea ocazia de a gusta bomboanele inspirate de personajele Masha și Ursul.


În toate cele patru locații, accesul publicului este permis începând cu orele 18:00 iar spectacolele încep la ora 19:00. Reprezentația are o durată de o oră și zece minute, cu pauză.


Biletele la spectacolul „Masha și Ursul - Poveste de Crăciun” se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfășoară spectacolul, la prețurile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru București , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacău și 120 lei, 65 lei pentru Oradea.


Parteneri media: Prima TV, Click pentru femei, Itsy Bitsy, OK Magazine, Șapte Seri, acasa.ro, copilul.ro, eva.ro, suntparinte.ro, ScoalaIntuitext.ro.


Spoturile spectacolului: http://bit.ly/2ARqSuI și http://bit.ly/2ARqSuI.


Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din România, a cărei misiune este să aducă entertainmentul cât mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor rămâne mereu în memoria spectatorilor se numără concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith și Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.Comentarii

Mai multe

Mercedes AMG35 sedan - nici prea-prea, dar foarte-foarte

Mercedes AMG35 sedan - nici prea-prea, dar foarte-foarte

Cea mai titrată producție Marvel ajunge pe marile ecrane

Cea mai titrată producție Marvel ajunge pe marile ecrane

Prin Lume cu Roxana și Andrei

Prin Lume cu Roxana și Andrei

Nu, nimeni nu cenzurează Internetul

Nu, nimeni nu cenzurează Internetul

PRwave împlinește 14 ani

PRwave împlinește 14 ani

Aproape 4.000 de spectatori la Sala Palatului pentru cauza copiilor în dificultate

Aproape 4.000 de spectatori la Sala Palatului pentru cauza copiilor în dificultate

Cum să îţi înveţi copilul să mănânce fructe și legume

Cum să îţi înveţi copilul să mănânce fructe și legume

Cele mai citite

Între 7 și 11 decembrie,  ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

Între 7 și 11 decembrie, ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

Cele mai bune show-uri în care joacă și-o mașină

Cele mai bune show-uri în care joacă și-o mașină