9 evenimente pentru weekend-ul 11-13 mai

9 evenimente pentru weekend-ul 11-13 maiVineri, 11 mai


Călătorie în lumea filmului şi a musicalului, Palatul Naţional al Copiilor (Sala Mare), ora 19:00

Bilete: https://startickets.ro/event.php?id=14896
Moonlight Breakfast, Berăria H, ora 22:15

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-moonlight-breakfast-primadata-la-beraria-h-33347/

Moonlight Breakfast va urca pentru prima dată pe scena Berăriei H, într-un concert ce va avea loc pe 11 mai 2018, începând cu ora 22:15. Moonlight Breakfast s-a înfiinţat în 2011 și a început în forţă cariera muzicală odată cu deschiderea concertului Jamiroquai de la Mamaia. Trupa a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc, pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul și funk „retroelectro”. Un mix sofisticat de electro, beat, nu-jazz și swing.
Concert la Burgerfest, Verde Stop, ora 17:00

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-burgerfest-2018-33511/

Cea de-a patra ediţie BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, are loc între 11 și 13 mai 2018, la Verde Stop. Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianţă și multe activităţi extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, căţeii sunt mai mult decât bine-veniţi în spaţiul festivalului. Vor concerta: E.M.I.L., ROA, Mihail, Moon Museum și Șuie Paparude.
Sâmbătă, 12 mai


O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii, TNB, ora 20:00

Bilete: http://www.tnb.ro/ro/o-intamplare-ciudata-cu-un-caine-la-miezul-noptii

O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopţii este un show performativ, în care lumea-decor construită de Adrian Damian, din oglinzi, distanţe și percepţii, se compune și se descompune pentru a ne aduce faţă în faţă cu noi și certitudinile noastre fragile. Montarea multimedia, cu videoproiecţii care redefinesc spaţialitatea și muzica lumii în mi ș care, este o călătorie senzorială provocatoare pe muchia normalităţii, între jocurile de cuvinte și nevoia de limpezime. Iar emoţia e principalul efect special. Spectacolul are la bază adaptarea semnată de dramaturgul britanic Simon Stephens, după bestsellerul lui Mark Haddon, roman vândut în peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume și distins cu 17 premii literare prestigioase. Spectacolul va avea loc pe data de 12 mai, la TNB.
Pantalone în Lună, Teatrul Ion Creangă, ora 18:00

Bilete: https://www.entertix.ro/evenimente/888/pantalone-in-luna-12-mai-2018-teatrul-metropolis-bucuresti.html

Zborul pe lună nu a fost nicicând mai aproape! Secretul? Să îl ai alături pe Arlechino, un desăvârșit maestru al farselor și îndrumător al gondolei spaţiale de la Teatrul Ion Creangă. Și într-atât de iscusit este Arlechino încât chiar și Pantalone, cel mai înfumurat și zgârcit senior din Veneţia, pornește într-o că- lătorie nemaipomenită - și închipuită - spre îndepărtata lună - unde totul este posibil. Bătrânii întineresc, duelurile sunt câștigate doar de către cei învinși, iar foamea cea mai aprigă este potolită cu un miros delicios. Spectacolul energic, cu personaje și gaguri desprinse din commedia dell'arte și un decor surprinzător de muzical, se joacă sâmbătă, 12 mai, ora 18:00 și duminică, 13 mai, ora 11:00. O producţie marca Teatrul Ion Creangă - găzduită de Teatrul Metropolis (Str. Mihai Eminescu Nr. 89) și recomandată copiilor cu vârsta peste 5 ani. Biletele sunt disponibile online, pe entertix.ro și myticket.ro.
Made in RO #allNatural, Impact Hub, ora 11:00

Preţ bilet la intrare: 10 lei

Good design is natural! - aceasta este mantra după care se ghidează ediția cu numărul 11 - Made in RO #allNatural. Pe 12 și 13 mai, la Impact Hub, celebrăm materialele și resursele naturale și transpunerea lor în designul contemporan, precum și lansările de început de an ale designerilor români. Design de produs, home & deco, mobilier, ceramică, fashion, bijuterie, ilustrație, botanical design etc. În mod natural, și designul se aliniază tendinței și nevoii de a trăi mai aproape de natură, în echilibru, firesc, „organic”, acompaniat de obiecte de design care îți dau vitalitate tocmai datorită materialelor din care sunt lucrate: lemn, ceramică, lut, piatră, sticlă, hârtie (reciclată), piele, metale, cum ar fi cuprul, metale prețioase, ca aurul și argintul, fetru, lână, bumbac, plută, paie, stuf, răchită, nuiele. Designul care transmite o conexiune cât mai puternică cu natura devine o tendință și la noi, nu doar în spațiile de lucru, ci și acasă, mai ales în contextele urbane, din ce în ce mai aglomerate. Made in RO, un eveniment marca DESIGNIST, este târgul care promovează designerii români de produs și inovațiile lor. Evenimentul îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români de produs.
Duminică, 13 mai


Degeţica, Clubul Tăranului, ora 17:00

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-degetica-clubul-taranului-34171/

O femeie voia să aibă și ea un copilaș, iar Zâna florilor îi dărui o sămânță fermecată de lalea să o sădească. Din sămânța sădită crescu o frumusețe de lalea din care răsări Degețica, o fetiță mică, mică de tot. Degețica va trece prin mai multe peripeții în drumul ei către Țara Lalelelor în căutarea Prințului Lalelelor, va întâlni o mulțime de personaje și în cele din urmă chiar cu rândunica care o va purta în zbor către Țara Lalelelor pentru a-l găsi pe Prinț. Îl va întâlni oare pe Prinț? Vă invităm să aflați!

Distribuție: Florin Petrini și Simona Petrini
Producător: Compania de teatru Bambi

Spectacol de teatru cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 6 ani.
Durata: 45 de minute
Alocarea locurilor se va face în ordinea sosirii în sală.
Vă rugăm să vă prezentați cu biletul la intrarea în sală cu 15 de minute înainte de începerea spectacolului.
Prostia Omenească, Teatrul Coquette, ora 11:00

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-teatrul-coquette-prostia-omeneasca-avanpremiera-34285/

Celebra poveste de Ion Creangă s-a conturat într-un spectacol plin de umor, și năzdrăvănii. Când inteligența lipsește cu desăvârșire la unii, își face loc năstrușnicia la alții.Spectacolul este plin de umor, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copii vor învăța că inteligența este una dintre puținele trăsături sau daruri pe care le are omul din naștere, care trebuie cultivată. Vom vedea că povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

Dupa ce nevasta și soacra încep să plângă că va muri copilul în urma unui accident, și anume ca îi va cădea drobul de sare în cap, ce îi rămâne sărmanului soț de făcut? Hotărăște să plece în lume, cu făgăduința că se va întoarce, dacă va întâlni în călătoria sa celpuțin un caz, care să întreacă prostia celor două femei cu care trebuie să se confrunte. Oare se va în toarce acasă? O poveste cu haz și tâlc la care vă așteptăm cu drag.

Distribuție:  Iulia Carnaru, Florin Galan și Ingrid Bonța.


Imagini pentru prostia omeneasca teatruBărbatul perfect defect, Teatrul Roşu, ora 20:00

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-teatrul-rosu-barbatul-perfect-defect-33251/

Cu Maria Radu, Luminița Bucur și Oleg Apostol (trio-ul de succes din super comedia „Terapie în trei”). Regia Radu Gabriel. Iubire, fericire, ideal!

Ne dorim, tânjim, sperăm, visăm să atingem un ideal! La propriu! Mai ales noi, femeile, căutăm cu înverșunare bărbatul ideal! Desigur, știm de la mama, de la bunica, de la radio, de la tv că bărbatul trebuie să fie cât de cât... perfect! Mai exact, este obligatoriu să fie perfect! Unde găsim bărbatul perfect? E foarte ușor de găsit! Îl găsești pe toate drumurile, îți taie efectiv calea și respirația! Mereu e fix în drumul tău! Mereu te împiedici de el pe stradă! Trebuie doar să te îndrăgostești ca să-l recunoști! Și gata... e perfect!

Bărbatul perfect! Doar că întrebarea este: Ce faci cu el? Îl păstrezi? Îl cedezi? Nu te grăbi să dai un răspuns până nu vezi, cu ochii tăi, „Bărbatul perfect defect”!

Acces 18:30 - 19:45. Preț bilet: 25 lei.
DUPĂ ACHIZIȚIONARE, ESTE NECESARĂ O REZERVARE TELEFONICĂ: 0723 196 376.
Cover foto Getty ImagesComentarii

Mai multe

Cele mai bune metode de a obține o cafea perfectă!

Cele mai bune metode de a obține o cafea perfectă!

Afla care sunt cele mai bune gustări pentru slăbit!

Afla care sunt cele mai bune gustări pentru slăbit!

Tommy Hilfiger anunță colaborarea cu Shawn Mendes parteneriat global  „Play it Forward” pentru urmatorul pas în călătoria sustenabilității

Tommy Hilfiger anunță colaborarea cu Shawn Mendes parteneriat global „Play it Forward” pentru urmatorul pas în călătoria sustenabilității

Tommy Hilfiger anunță lansarea videoclipului Tommy Hilfiger x Shawn Mendes pentru campania globală Classics Reborn

Tommy Hilfiger anunță lansarea videoclipului Tommy Hilfiger x Shawn Mendes pentru campania globală Classics Reborn

Cum întâmpinăm adolescența

Cum întâmpinăm adolescența

O bibliotecă de cărți cadou și reduceri de până la 90% în Târgul Bookuriilor, pe Librex.ro

O bibliotecă de cărți cadou și reduceri de până la 90% în Târgul Bookuriilor, pe Librex.ro

Liceul Ion Barbu ca Școală Ambasador - despre implicare, dezvoltare și comunitate

Liceul Ion Barbu ca Școală Ambasador - despre implicare, dezvoltare și comunitate

Mese sanatoase si zambete frumoase, sapte seri din sapte, cu implanturi dentare de top!

Mese sanatoase si zambete frumoase, sapte seri din sapte, cu implanturi dentare de top!

Sapte seri de somn linistit, cu ajutorul unor cosulete de bebe confortabile!

Sapte seri de somn linistit, cu ajutorul unor cosulete de bebe confortabile!

Cum te poate ajuta un set de pictura mandala sa depasesti momentele de anxietate si stres din viata ta?

Cum te poate ajuta un set de pictura mandala sa depasesti momentele de anxietate si stres din viata ta?

Cele mai citite

Între 7 și 11 decembrie,  ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

Între 7 și 11 decembrie, ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite la Romexpo

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

Sieranevada și Câini, marii câștigători la Premiile Gopo 2017

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle

„Surpriza de Nepreţuit™” marca Mastercard făcută unui fan Alternosfera la Electric Castle