Despre dragoste și alte iluzii cu Liviu, Sânziana și Laura

Despre dragoste și alte iluzii cu Liviu, Sânziana și Laura


Când era mic, Liviu Teodorescu voia să se facă bucătar sau parașutist. Astăzi știe să facă cartofi prăjiţi, omletă și ceai, iar cu parașuta a sărit o dată, în tandem. Nu poate spune decât că visurile se împlinesc. Sânziana Negru le făcea injecţii tuturor păpușilor Barbie, iar când nu-și dorea să crească pentru a le face injecţii și oamenilor, se gândea să se facă secretară. Laura Giurcanu (Global Influencers) își amintește că încă de mică imita personaje, semn că simţea ce va urma, spune ea.


Acum, Liviu rupe topurile muzicale după ce s-a remarcat la Vocea României, iar Laura și Sânziana sunt două dintre cele mai cunoscute voci de pe internet de la noi, cu mii de oameni care le urmăresc vieţile și blogurile online. Când se trezesc, intră direct în lumea virtuală. Liviu deschide ochii și se bagă pe Instagram, Sânziana butonează telefonul și se joacă cu câinele ei, iar Laura își verifică mesajele, apoi se spală pe faţă.


Cei trei spun că au ales să facă ce le plăcea, au muncit, au petrecut nopţi albe și au crezut că visele se îndeplinesc dacă lupţi suficient de mult pentru asta. A fost nevoie și de noroc și, mai ales, de internet de calitate. Acum și-au transformat hobby-urile în muncă și asta le ocupă toată ziua. Uneori, mai evadează într-o carte sau în scenariul vreunui film. Apropo de asta, filmul de dragoste favorit al lui Liviu e „Meet Joe Black”, iar Laura își amintește cu drag de „I Origins”. Sânziana spune că nu are filme favorite și că în niciun caz nu se uită la filme siropoase. Am vorbit cu ei despre dragoste și succes, on și offline.


Laura GiurcanuplatFORMA de comunicare?


Liviu: În viaţa reală fac muzică și am eterna luptă să mă menţin creativ indiferent de conjunctură. Pe YouTube expun toată nebunia asta.


YouTube-ul e ca…


Liviu: Spaţiul meu de joacă. În care pot posta muzica mea și pot comunica direct cu publicul meu.

Sânziana: Propria ta televiziune, unde producător, regizor, scenarist și cameraman ești tu.

Laura: O scenă.


Liviu Teodorescu, Așa e ea dulce:Ce simţi când te vezi pe net?


Liviu: Depinde câte vizualizări am. (râde) După ce lansez o piesă stau numai pe telefon și dau refresh o dată la 5 minute, iubesc YouTube-ul și pe mine pe YouTube, cu 40.000.000 de vizualizări acolo, sub video. Lăsând gluma la o parte, YouTube e expunerea directă a muncii mele, feedback-ul direct al publicului, oamenii care dau subscribe o fac din multe motive, dar toate ţin de muzica mea și asta e minunat!

Sânziana: Nu mă pot uita niciodată obiectiv, mă uit mereu să văd dacă pot să mai corectez vreo greșeală de edit (râde). E în puterea altora să răspundă la întrebarea asta.

Laura: Mă bucur că las ceva în urmă și mă gândesc cum se simt oamenii când văd aceleași lucruri.


Ce spun cei de acasă când te văd la televizor/pe net?


Liviu: M-au văzut numai în ipostaze bune până acum, deci nu prea au avut de comentat. Și-au păstrat entuziasmul de la început și tata încă mă sună după fiecare emisiune să mă felicite pentru apariţie și să-mi spună că „am vorbit foarte frumos”. (râde)

Sânziana: Când mă apuc de școala de actorie și de ce n-am făcut-o până acum. Ăsta e visul mamei de cel puţin 10 ani.

Laura: Să știi că sunt foarte mândri de mine.


Sânziana BarbuFlirturi pe internet. Cum se face?


Liviu: Nu știu cum e la alţii, dar eu sunt direct cerut în căsătorie. Cineva mi-a dat o poză cu inelul pe care și-l dorește. Cred că par de cursă lungă sau ceva, că nu s-a întâmplat doar o dată.
Sânziana: Cum NU se face: Bună, cmf?
Laura: N-am idee! Sunt groaznică la asta și în realitate, imaginează-ţi pe internet.


Flirturile pe internet se pun?


Liviu: Nu. Dacă ai un date, acolo cred că se pune deja.
Sânziana: La ce?
Laura: Depinde.


Despre dragoste și alte iluzii.


Sânziana: Despărţirile sunt dureroase indiferent de circumstanţe. Atunci când sunt publice, problema este că își mai bagă și alţii nasul în despărţirea ta, că poate durerea ta nu e suficientă, vor și ei să mai adauge un kg.


Un lucru trăsnit care ţi s-a întâmplat cu un fan îndrăgostit.


Liviu: Ceva mai trăsnit decât să te ceară cineva în căsătorie pe Facebook Messenger și, mai mult decât atât, să-ţi trimită o poză cu inelul pe care și-l dorește și să te anunţe că ai ei sunt de acord, că mama ei mă place super-mult și părerea tatălui oricum nu contează, ceva mai nebun de atât nu cred că există. (râde)
Sânziana: E un băiat cu 11 ani mai mic decât mine, care m-a cunoscut acum un an și ceva și care de atunci îmi trimite constant poze din locurile în care ajunge și pe care scrie mereu "Bună, Sânziana". Chiar dacă eu nu răspund niciodată.
Laura: Un băiat m-a cerut de soţie. Nu avea inel, așa că nu l-am luat în serios. Data viitoare să vină pregătit!


Ce e dragostea?


Liviu: De 7 ani tot mai bine, mulţumesc de întrebare. (râde)
Sânziana: Când el îţi lasă ţie ultima bucăţică din prăjitura care vă place la nebunie la amândoi.
Laura: Dragostea e atunci când nu te enervează ce face, chiar dacă ar trebui.


Prima iubire.


Liviu: În clasa 1, eram semi-însurat cu colega mea de bancă. Ne sărutam cu limba, ea mă înghesuia după ușa de la clasă în pauză. Nu exagerez cu nimic. Nu ne judeca nimeni, pentru că nu avea cine, ceilalţi colegi credeau că ne luam la trântă sau ceva. Nici măcar eu nu prea înţelegeam ce vrea să spună când mă întreba "ești în stare să faci sex cu mine?". Dar ziceam "da", apoi mergeam acasă, îl întrebam pe tata ce e ăla sex, pentru că îmi pusesem obrazul cu fata aia și nu puteam să o las așa. Atât eu, cât și colega mea, am aflat mai târziu ce e, fiecare cu altcineva.
Sânziana: Aveam 18 ani, eram la Târgu Mureș și îl chema Robi. Când ne-am despărţit, mi-am zis că n-o să mai iubesc niciodată un alt bărbat. Șase luni m-am ţinut de cuvânt. (râde)
Laura: Prima iubire a fost frumoasă, dar cred că cea care contează este ultima.


Laura Giurcanu - Lucruri care te pot face mai fericită în 2018:Cum a fost cel mai cool date?


Liviu: Pentru mine, coolness-ul unui date ţine de conversaţie, de atitudine și de flow-ul firesc al evenimentelor. Și gata cu date-urile, că sunt într-o relaţie de 7 ani, iar asta e o revistă pe care o poate citi oricine. (râde)
Laura: Cel mai cool date a fost într-o benzinărie de unde am luat sticluţe de whisky.
Sânziana: Nu a fost cool, însă memorabilă. Mi-a scris un tip pe Facebook să ne vedem la o cafea, eu am făcut o greșeală de nume și, fără să mă mai uit la poza de profil, crezând că e un vechi amic, i-am zis "hai mâine". A doua zi m-am dus la locul întâlnirii, unde tipul respectiv mă aștepta, iar eu m-am așezat frumos la altă masă, așteptându-l pe amicul meu. Doar că tipul îmi zice "cred că te vezi cu mine, știu că pe Facebook părem mai diferiţi, dar chiar așa de mare e diferenţa?". Deci îmi dădusem întâlnire cu un tip pe care nu-l cunoșteam deloc și pe care l-am și pus într-o postură ciudată. Noroc că am râs amândoi de situaţie.


Cum arată relaţia ideală?


Liviu: Ca relaţia mea, cred (râde). Nu e totul roz, dar e vorba de înţelegere, de respect și de o iubire mai profundă. Nu am cum să o explic, e ceva ce trebuie să ajungi să simţi pe pielea ta.
Sânziana: Cum arată și persoana ideală. Nu există. Fiecare știe ce își dorește de la omul de lângă el, ce îi aduce echilibru și ce-i face inima să tresară.
Laura: Râsete, încredere și multe lucruri tâmpite făcute împreună.


Un lucru pe care nu poţi să-l ierţi partenerului.
Liviu: Imaturitatea, dar doar în anumite situaţii. În rest, imaturitatea mi se pare un soi de sălbăticie interioară care pe mine mă incită super-tare. Orice lucru se discută și se rezolvă. Cred că și atunci când calci strâmb într-o relaţie e ceva de iertat. Dacă partenerul sau partenera au ajuns să facă asta, înseamnă că ai contribuit și tu cu ceva.
Sânziana: Minciuna repetată.
Laura: N-aș putea să-mi iert partenerul dacă ar crede că există o altă fată mai amuzantă decât mine. Asta ar fi dureros. 


Un mesaj de la fani care ţi-a rămas în suflet.
Liviu: Am primit un mesaj lung de la o fană care a luat fiecare piesă a mea și a spus în ce fel a făcut-o să se simtă. A fost un moment-cheie pentru mine, pentru că am realizat faptul că oamenii înţeleg super-corect mesajele mele și rezonează cu ele exact așa cum simt eu când scriu.
Sânziana: Toate îmi rămân în suflet, cred că cele în care îmi spun că își schimbă stilul de viaţă în bine datorită clipurilor mele. E cea mai mare bucurie să știi că poţi inspira pe cineva.
Laura: Sunt multe. Apreciez mai mult atunci când oamenii îmi laudă caracterul, nu fizicul. Nu trebuie să fii de piatră ca să apari pe sticlă.


Liviu Teodorescu


Cum te-ai descrie într-o propoziţie?
Liviu: Sunt complicat de simplu.
Sânziana: Human based on the internet.
Laura: Nu am o propoziţie, am două cuvinte: haos calm. E și o carte, mi-a plăcut mult. 


Dacă ai fi un personaj dintr-o carte, care ar fi personajul?
Liviu: Pinocchio, pentru că la început era din lemn și la final ajunge să fie un copil adevărat, în carne și oase.
Sânziana: Nu pot identifica unul anume, îmi place cum sunt eu și unde sunt.
Laura: Harry Potter. 


Trei lucruri care nu sunt de vânzare.
Liviu: Onoarea, liniștea și pianina mea veche.
Sânziana: Sănătatea, încrederea și dragostea. Și o geantă pe care am văzut-o la Laura și mi-a zis că n-o vinde.
Laura: Respectul, mândria și curajul.


Sânziana Negru, Despre 2017:Un mesaj de dat mai departe pentru cititori.
Liviu: Dacă simţi să faci ceva cu tot sufletul tău, fă-l, chiar dacă toată lumea e împotrivă.
Sânziana: L-am citit recent și mi-a rămas în cap: "Health is your own, money belongs to others, power is temporary, and reputation is eternal."

Laura: Nimic nu e imposibil!


De: Andrada Lăutaru
Foto: Matei Buță
Make-up: Cristina Toma (Beauty District)
Hairstyle: Mirela Macovei (Beauty District


Comentarii

Mai multe

Familia Addams: Let’s live before we die, and dance...

Familia Addams: Let’s live before we die, and dance...

Maleficent: Suverana Răului este de neratat.

Maleficent: Suverana Răului este de neratat.

Helen - this girl is rare

Helen - this girl is rare

Alimentația plant based mi-a schimbat simțurile și viața

Alimentația plant based mi-a schimbat simțurile și viața

Arhitectura Interbelică a Bucureştiului și Regalitatea

Arhitectura Interbelică a Bucureştiului și Regalitatea

Rețeaua de health & fitness World Class estimează venituri de 38 de milioane de euro până la sfârșitul anului 2019

Rețeaua de health & fitness World Class estimează venituri de 38 de milioane de euro până la sfârșitul anului 2019

Familia Addams: bizarul și fantomaticul pe marele ecran de Halloween

Familia Addams: bizarul și fantomaticul pe marele ecran de Halloween

VICTORIA’S SECRET S-A DESCHIS ÎN BUCUREȘTI ÎN DATA DE 12 OCTOMBRIE

VICTORIA’S SECRET S-A DESCHIS ÎN BUCUREȘTI ÎN DATA DE 12 OCTOMBRIE

Irina Rimes, invitat surpriză în serialul Aventurile Fraților Urși

Irina Rimes, invitat surpriză în serialul Aventurile Fraților Urși

Cele mai citite

Andi Moisescu | Zic ca ei, dar fac tot ca mine...

Andi Moisescu | Zic ca ei, dar fac tot ca mine...

Răzvan Exarhu. Viaţa și apucăturile unui bucătar celebru împotriva voinţei lui

Răzvan Exarhu. Viaţa și apucăturile unui bucătar celebru împotriva voinţei lui

Interviu Andra: Când pleci de la un concert, ai sentimentul ca ai luat parte la ceva magic

Interviu Andra: Când pleci de la un concert, ai sentimentul ca ai luat parte la ceva magic

Florin Piersic Jr.: A devenit un lucru atât de rar să întâlnești normalitatea

Florin Piersic Jr.: A devenit un lucru atât de rar să întâlnești normalitatea

Ana Morodan. De la like-uri la bani. Femeie fatală. Virtuală. Milenială

Ana Morodan. De la like-uri la bani. Femeie fatală. Virtuală. Milenială

Șatra Benz e aici. Află cum au debutat ca trupă!

Șatra Benz e aici. Află cum au debutat ca trupă!

Tu ştii ce face Tequila cu copilul tău?

Tu ştii ce face Tequila cu copilul tău?

Viaţa şi Filmul. Dana Nălbaru, Dragoş Bucur şi Sofia

Viaţa şi Filmul. Dana Nălbaru, Dragoş Bucur şi Sofia