Qatar Airways câştigă patru distincţii în cadrul Premiilor Mondiale Skytrax 2019

Qatar Airways câştigă patru distincţii în cadrul Premiilor Mondiale Skytrax 2019Qatar Airways câştigă patru distincţii în cadrul

Premiilor Mondiale Skytrax 2019 pentru Liniile Aeriene,

inclusiv mult râvnitul titlu de

Cea mai bună companie aeriană a anului

(„Best Airline of the Year”)

pentru a cincea oară, ceea ce constituie un record


Compania aeriană a câștigat și premiile: Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu („Best Airline in the Middle East”), Cea mai bună clasă Business din lume („World’s Best Business Class”) şi Compania cu cel mai bun scaun din cabina Business („World’s Best Business Class Seat”) 


Compania naţională de transport aerian a Statului Qatar devine prima companie aeriană care câştigă pentru a cincea oară distincţia Cea mai bună companie aeriană („Best Airline”), considerată Oscarul industriei aeronautice („Oscars of the aviation industry”)


Qatar Airways are onoarea să anunţe câştigarea a patru premii de prestigiu în 2019 în cadrul Premiilor Mondiale Skytrax pentru Liniile Aeriene, inclusiv cea mai înaltă distincţie Cea mai bună companie aeriană din lume („World’s Best Airline”) - devenind astfel singura companie aeriană din istoria competiţiei care a câştigat această distincţie de cinci ori (2011, 2012, 2015, 2017 şi 2019).
Compania aeriană a fost numită și Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu („Best Airline in the Middle East”) pentru al treilea an consecutiv, în timp ce distincţia Cea mai bună Clasă Business („World’s Best Business Class”) îi este acordată pentru cel de-al patrulea an consecutiv. Menţinându-şi poziţia cu premiul pentru Cel mai bun Lounge pentru Clasa Business din lume („World’s Best Business Class Seat”) pentru cabina Qsuite, un produs patentat, compania a învins concurenţa din toate colţurile lumii.


Ministrul Transportului şi Comunicaţiilor, Excelenţa Sa, dl. Jassim Saif Ahmed Al - Sulaiti, care a participat la ceremonia de acordare a premiilor Skytrax, a declarat: „Este o zi importantă pentru Statul Qatar, iar eu mă bucur să fiu astăzi aici pentru a asista la recunoaşterea companiei Qatar Airways drept Cea mai bună companie aeriană a anului („Best Airline of the Year”), pentru a cincea oară”.


Directorul Executiv al Grupului Qatar Airways, Excelența Sa Dl. Akbar Al Baker, însoţit de Directorul Operaţional al Aeroportului Internaţional Hamad, Engr. Badr Al Meer, a declarat: „Distincţiile Skytrax sunt considerate ca fiind cele mai prestigioase din industria aeronautică, deci faptul că am câştigat atât de multe premii la ceremonia din 2019 este o experienţă cu adevărat memorabilă pentru Qatar Airways.


„Suntem încântaţi să fim recunoscuţi pe plan mondial de către clienţii noştri prin câştigarea acestor patru premii de prestigiu. Fiind prima companie aeriană numită Compania anului („Airline of the Year”) pentru a cincea oară este o realizare importantă şi în combinaţie cu alte trei mari distincţii din partea Skytrax, acestea stau drept mărturie a eforturilor constante ale întregii echipe Qatar Airways. Este un moment de mândrie pentru compania aeriană întrucât inovaţiile noastre permanente şi standardele de servicii stabilesc nivelul de referinţă în industria noastră”.


„Faptul că distincţiille Skytrax sunt bazate pe voturile călătorilor le face să aibă o semnificaţie aparte pentru noi toţi cei din industrie. Aviaţia este un domeniu competitiv, iar faptul că am primit o asemenea recunoaştere ne va motiva pe noi toţi, cei de la Qatar Airways, să putem aduce compania pe culmi şi mai înalte şi aşteptăm cu nerăbdare să oferim produsul nostru de clasă mondială milioanelor de pasageri în anii ce vor urma”.
Comentând distincţiile, Directorul Executiv al Skytrax , dl. Edward Plaisted, a declarat: „Distincţia Cea mai bună companie aeriană din lume („World’s Best Airline”) este o recunoaştere importantă a standardelor înalte ale Qatar Airways şi o recunoaştere a muncii grele şi a dedicării din partea fiecărui membru al personalului pentru satisfacerea clienţilor. Obţinerea acestei distincţii pentru a cincea oară este o realizare remarcabilă şi îi felicităm pentru acest succes unic”.


Premiile Mondiale Skytrax pentru Liniile Aeriene sunt independente şi imparţiale şi au fost introduse în 1999 pentru a oferi un studiu de satisfacţie a clienţilor care a fost cu adevărat global. Călători din toată lumea votează la cel mai mare sondaj de satisfacţie a pasagerilor pentru companiile aeriene pentru a decide câştigătorii premiilor. Distincţiile sunt transmise prin mass-media în toate colţurile lumii drept Oscarurile industriei aeronautice („Oscars of the aviation industry”)


Skytrax plăteşte toate costurile sondajului precum şi ale distincţiilor evenimentului iar companiile aeriene nu plătesc nicio intrare sau taxă de înregistrare. Evenimentul de decernare a distincţiilor şi prezentarea distincţiilor sunt puse la dispoziţie de către Skytrax fără niciun cost. Nu se aplică taxe sau costuri pentru utilizarea de către companiile aeriene a logourilor de atribuire şi a rezultatelor. Clienți cu peste 100 de naţionalităţi diferite au participat la acest sondaj, cu 21.65 milioane de intrări eligibile numărate la rezultate. Intrările sondajului au fost verificate de către Skytrax pentru a identifica IP-ul şi informaţiile utilizatorilor iar intrările duplicate, suspecte sau neeligibile au fost șterse. Peste 300 de companii aeriene sunt luate în calcul în cadrul voturilor.


Cabina Qsuite, un produs patentat al Qatar Airways oferă o experienţă de Clasa First în Clasa Business. Cabina Qsuite prezintă primul pat dublu din Clasa Business precum şi panouri despărţitoare pliablile care permit pasagerilor aşezaţi pe scaune învecinate să-şi creeze propriile camere private, primele de acest fel din industrie. Qatar Airways a lansat cu mândrie cabina Qsuite la ITB Berlin în martie 2017 şi a primit o apreciere mondială remarcabilă, setând astfel un nou standard pentru călătorii de lux cu acest produs inovativ. Aceste distincţii arată calitatea seviciilor de neegalat ale Qatar Airways şi dovedesc că linia aeriană continuă să câştige încrederea și recunoașterea publicului călător.

Qatar Airways în prezent operează o flotă modernă de peste 250 de aeronave prin nodul său operațional, Aeroportul Internaţional Hamad (AIH) spre peste 160 de destinaţii din lume. Compania aeriană va adăuga un număr de noi destinaţii la reţeaua sa extinsă de rute incluzând Davao, Filipine; Lisabona, Portugalia; Mogadishu, Somalia şi Langkawi, Malaezia.

 

Notă către editori:

Despre Qatar Airways

Qatar Airways, compania aeriană națională a Statului Qatar, sărbătorește mai bine de 20 de ani de Călătorii împreună („Going Places Together”) cu pasageri din peste 160 de destinații de afaceri sau turistice și o flotă modernă de peste 250 de aeronave. Compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din lume va adăuga anul acesta o serie de noi destinații incitante la rețeaua sa în extindere, printre care Lisabona, Portugalia; Malta; Rabat, Maroc; Langkawi, Malaezia; Davao, Filipine; Izmir, Turcia; şi Mogadishu, Somalia.


Companie multi-premiată, Qatar Airways a fost premiată și pentru Cea mai bună Clasă Business din lume („World’s Best Business Class”) la Premiile Mondiale pentru Liniile Aeriene din 2018, administrat de organizația internațională de rating pentru transportul aerian, Skytrax. A fost numită și Cea mai bună companie aeriană din Orientul Mijlociu („Best Airline in the Middle East”) și are Cel mai bun Lounge pentru Clasa Business din lume („World’s Best First Class Airline Lounge”) ca recunoaştere a experienței inovatoare de la clasa Business, cabina Qsuite. Qatar Airways a câştigat de patru ori mult râvnitul Cea mai bună companie a anului în cadrul Skytrax („Skytrax Airline of the Year”) titlu care este recunoscut drept elita succesului în industria aeronautică.


Cabina Qsuite este dotată cu primul pat dublu la Clasa Business precum şi cu panouri despărţitoare pliabile care permit pasagerilor aşezaţi pe scaunele învecinate să-şi creeze propriile camere private, primul de acest fel din industrie.


Qatar Airways este prima linie aeriană din zona Golfului care se alătură unei alianțe aeriene globale, oneworld, permițând pasagerilor săi să poată zbura spre aproape 1.000 de aeroporturi situate în peste 160 de țări, cu 14.250 de decolări zilnice.


Oryx One, sistemul de divertisment la bord al Qatar Airways, oferă pasagerilor până la 4,000 de opțiuni de divertisment, de la cele mai recente filme de succes, seturi TV box, muzică, jocuri și multe altele. Pasagerii care aleg zborurile Qatar Airways deservite de aeronavele B787, A350, A380, A319 și selectele aeronave A320 și A330, pot păstra legătura cu prietenii și familia din lumea întreagă utilizând serviciul Wi-Fi și GSM al premiatei companii aeriene.


Qatar Airways sprijină cu mândrie o serie de inițiative internaționale și locale, menite să îmbogățească comunitatea globală pe care o deservește. Qatar Airways, partenerul oficial FIFA, este sponsorul oficial al multor evenimente sportive de top, inclusiv Cupa Mondială FIFA 2022, reflectând valoarea sportului ca mijloc de aduce oamenii împreună, acesta fiind și sloganul propriu al companiei – Călătorim împreună .(„Going Places Together”).


Qatar Airways Cargo, cel mai mare transportator aerian cargo din lume, deservește mai bine de 60 de destinații exclusive cargou din întreaga lume, prin centrul său de clasă mondială din Doha, și livrează către peste 160 de destinații cheie de afaceri și vacanță de pe glob, cu peste 250 de aeronave. Flota Qatar Airways Cargo include două cargouri Boeing 747-8, 16 cargouri Boeing 777 și 5 aeronave transportor Airbus A330.
Pentru mai multe detalii, contactați:

Grupul Qatar Airways, Departamentul de Comunicații Corporative

Tel: +974 4022 2200Comentarii

Mai multe

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

2
Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Cele mai citite

Călătorie în Olanda: Scheveningen, locul unde ai parte de plaje nesfârșite

Călătorie în Olanda: Scheveningen, locul unde ai parte de plaje nesfârșite

Top 10 destinaţii în 2017

Top 10 destinaţii în 2017

Dincolo de timp: Ţinutul Zimbrului

Dincolo de timp: Ţinutul Zimbrului

Tenerife - ce trebuie să știi despre insula eternei primăveri

Tenerife - ce trebuie să știi despre insula eternei primăveri

Islanda, spectacolul naturii

Islanda, spectacolul naturii

Dincolo de nori: o călătorie pe Kilimanjaro

Dincolo de nori: o călătorie pe Kilimanjaro

Feroe, un arhipelag de insule exotice, dar nu tropicale, cu parfum de mare

Feroe, un arhipelag de insule exotice, dar nu tropicale, cu parfum de mare

Lecția de patrimoniu București - un proiect pilot de educație online pentru patrimoniul cultural

Lecția de patrimoniu București - un proiect pilot de educație online pentru patrimoniul cultural

La vânătoare de vin, în Italia

La vânătoare de vin, în Italia