SapteSeri

Hugo Restaurants

Hugo Restaurants

Site: www.hugorestaurants.ro


Facebook: www.facebook.com/Hugo.Restaurants


Hugo Restaurants reprezintă o afacere de familie, construită cu drag de oameni pasionați de gastronomie, cu experiență în domeniu. Suntem Georgeta, Ramona, Tudor, Laurențiu, Nicu (nu neapărat în această ordine), cei care, alături de echipa noastră, am creat ceea ce numim astăzi rețeaua Hugo Restaurants:

  • Hugo City (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 13-15, în centrul orașului) și
  • Hugo The Office (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 77, parter, Clădirea The Office).


Hugo The Office și recentul Hugo City sunt restaurantele noastre dragi, acolo unde încercăm să avem grijă ca serviciile să fie bune, mâncarea gustoasă, ambientul și muzica plăcute, astfel încât alegerea acestora ca posibile locuri unde să îți petreci timpul liber să fie una naturală, firească.


Hugo The Office deservește zilnic peste 300 de clienți. Locația este una generoasă, cu o suprafață a sălii de 370 mp, foarte potrivită pentru evenimente tip business sau familiale. Pe parcursul unei zile, Hugo funcționează în două moduri distincte, dictate de specificul momentului zilei, respectiv a la carte pe perioada întregii zile, iar între 11:30-16:00, pentru operativitate, funcționează și un sistem de servire tip self-service.Hugo City – un retro-chic, un back look către anii `70, un meniu nou, îmbunătățit, așa încât să acopere cât mai multe gusturi și intervale orare. Conceptul este gândit atât pentru cei care doresc să servească din preparatele noastre a la carte oricând, pe tot parcursul zilei, cât și pentru cei care lucrează în zona centrală a orașului și care iau masa de prânz la noi, prin servirea tip self-service (în intervalul 11:00-16:00, de luni până vineri).

Adresă:
Str. 21 Decembrie 1989 nr. 77 (clădirea „The Office”)
Telefon:
0755 024 000; 0364 110 437
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.