SapteSeri

Amiral Events & Style

Amiral Events & Style

Site: www.amiralevents.ro


Facebook: www.facebook.com/amiralevents.ro


Complexul Amiral Events & Style pune la dispoziție 3 săli:

  • Sala Gold cu o capacitate de la 150 până la 300 de locuri. Sala Gold vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un design modern și elegant. Indiferent de tipul evenimentului dorit – nuntă, botez, aniversare, petrecere privată sau petrecere de firmă, conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri, lansări de produse și evenimente mondene – echipa noastră vă garantează un eveniment de calitate cu multa eleganță și stil.
  • Sala Diamond cu o capacitate de la 200 până la 450 de locuri. Sala Diamond este o sală de evenimente ce se remarcă printr-un design elegant și plin de strălucire. Calitatea desăvârșită a fiecărui detaliu, atmosfera primitoare, eleganța, rafinamentul și unicitatea sălii, vor crea din evenimentul dumneavoastră un moment de neuitat. 
  • Sala Platinum cu o capacitate de la 250 până la 600 de locuri. Sala Platinum a fost creată în special pentru nunți grandioase, având o capacitate de până la 600 de persoane. Cu ajutorul acesteia, am dorit să vă aducem un plus de diversitate, dar și o opțiune în plus în momentul alegerii sălii. La fel ca și Sala Gold și Sala Diamond, în Sala Platinum am menținut același design open-space, în culori vii și elegante, emanând mult rafinament și bun gust.Adresă:
Str. Câmpina nr. 51-53
Telefon:
0740 037 301
Website:

Alte Restaurante

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

Restaurant Weinkeller (Pivnița cu Vinuri)

14
Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.

Romanian Insane Barbeque and Sauces - R.I.B.S.