SapteSeri

Alice

Alice


Facebook - https://www.facebook.com/CofetariaAlice/


Site - https://www.cofetariaalice.ro/Am debutat în anul 1994, cu fabricarea produselor de patiserie.


În spațiul mic, de altădată, situat pe Sos. Mihai Bravu, clienții erau   întâmpinați de mirosul îmbietor al strudelelor și merdenelelor aburinde, al buseurilor aurii sau de parfumul cozonacilor gata scoși din cuptor.


Datorită părerilor pozitive primite din partea clienților mulțumiți de calitatea produselor de patiserie, am decis că în anul 1997 să ne extindem activitatea prin fabricarea și comercializarea produselor de cofetărie.

Am oferit clienților prăjiturile tradiționale, precum amândina, savarina și eclerul, toate lucrate cu pricepere și măiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai bună calitate.


Diversificarea activității a continuat și în anii următori, iar începând din anul 2003, am dezvoltat o linie pentru fabricarea înghețatei. Bazându-ne pe folosirea unor rețete tradiționale, puse în aplicare de un tehnolog, am reușit crearea unei înghețate delicioase cu diferite arome naturale de fructe sau ciocolată.


În prezent, Cofetăria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetărie, patiserie şi înghețată, precum și de un punct de desfacere, situate în Şos. Mihai Bravu, nr. 123-135, sector 2, în zona Piața Iancului, București.

Oferim clienților sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci și turte, precum și asistența pentru comenzile personalizate.


Întrucât deviza Cofetăriei Alice este “Creat cu pasiune” ne propunem să îmbunătățim în permanență calitatea și să diversificăm cât mai mult gama de produse pentru a satisface și cele mai exigente gusturi.

Adresă:
Șos. Mihai Bravu, nr. 123-135, Sector 2 (zona Piata Iancului)
Telefon:
0744 486 465
Program:
L-D 08.00-20.00
Website: