SapteSeri

Agapitos

Agapitos


Facebook - https://www.facebook.com/CofetariaAgapitos/


Site - http://www.agapitos.ro/page.php?page=3Agapitos este gustul copilăriei, cofetăria unde mănânci prăjituri adevărate, și nu combinații de prafuri cu gust de prăjituri. Prăjiturelele cu iaurt, ciocolatinele, rulourile cu ciocolate, prăjitură cu vișine, baclavalele, toate sunt preferatele mele. Când intri în cofetăria Agapitos și vezi vitrinele cu dulciuri te simți că Hansel și Gretel când au văzut căsuța de turtă dulce. Poate că simt asta și pentru faptul că părăjiturile de aici au fost momente dulci care ne-au ajutat să trecem peste o tragedie din familia noastră. Vă recomand cu încredere aceste momente dulci.


Unii vorbesc din auzite, alții pur și simplu inventează pentru a avea un comentariu în plus, cert este că părerea mea contează!


Am cumpărat de la ei aproape tot ce se putea cumpăra și am gustat și savurat cele mai dulci și gustoase sortimente de prăjituri!


Încercați, măcar de curiozitate, să vedeți și voi de ce " Agapitos " are atât de multe comentarii favorabil și vă veți convinge într-adevăr că merită să fiți clienți fideli!


Agapitos este cofetăria mea de dragoste. De ce spun asta? Pentru că în fiecare an de ziua îndrăgostiților, soțul meu îmi oferă cu drag un tortuleț în formă de inimioară de la această cofetărie. Pentru noi este o dublă sărbătoare pentru că în acea zi ne-am și cunoscut. în acest an am împlinit 14 ani de când ne-am cunoscut și de când am rămas îndrăgostiți. Deliciul culinar pe care îl primim de la această minunată cofetărie nu face decât să ne amintească cu plăcere de începuturi și să accentueze acele amintiri. Nu pot descrie în cuvinte cum este acel minunat tortuleț. Este divin!


Toate cofetăriile Agapitos din oraș și programul acestora le regăsiți aici.
Adresă:
Calea Dorobanți , nr. 100
Telefon:
021 231 9193
Program:
L-D 09.00-21.45
Website: