SapteSeri

Infinitea


Facebook - www.facebook.com/ceainaria.infinitea 


Site - www.infinitea.roUn brand conceptual și senzorial apreciat, Infinitea a devenit un reper în rândul ceainăriilor din România.


Un spațiu elegant și versatil, învăluit în aromă de ceai. migdale și scorțișoară, Infinitea este de mai bine de 6 ani o oază de frumos și relaxare și locul ideal desfășurării evenimentelor intime, workshopurilor, întâlnirilor de business, lansărilor de carte, al petrecerilor de Crăciun sau al concertelor de jazz.Povestea, dar mai ales decorul de poveste al Crăciunului, ispitesc trecătorul, an de an. Delicii culinare, ceaiuri fine, băuturi calde cu aroma de sărbătoare, prăjituri de casă și multă magie acestea sunt ingredientele Crăciunului Infinitea.


În decorul clasic, cu accente baroce sau în grădina luxuriantă, personalități distinse și-au servit ceaiul de a lungul acestor ani: Angela Gheorghiu, Alessandro Safina, Simona Halep, Victor Rebengiuc, Maia Morgenstern, Florin Zamfirescu, Luminița Gheorghiu, Alexandru Tomescu, Alexandra Ușurelu, A.G Weinberger, Leslie Hawke, Florin Piersic Jr sau Andi Moisescu, sunt câteva nume din lista oamenilor a căror prezență ne-a onorat și bucurat.Pentru rezervări, sunați la tel: 0723175300 sau pe emailul: pr@infinitea.ro.
Adresă:
str. Dr. Grigore Romniceanu, nr.7, ap.2, sector 5, București
Telefon:
0723 175 300
Program:
L-V: 14:00 - 23:00; Sâmbătă-Duminică: 12:00 -23:00
Website:

Alte Ceainării