SapteSeri

Ceainăria Rendez-Vous

Ceainăria Rendez-Vous


Facebook - https://www.facebook.com/rendezvous.teahouse/


Site - http://www.ceainarie.ro/


Povestea Ceainăriei Rendez-Vous începe în martie 2003. Mai exact pe data de 2 a acelei primăveri însorite, ne-am adunat în jurul unui ceainic japonez pentru a privi uimiți cum savoarea ceaiului începe să ne intre în corp, apoi în minte, în cele din urmă în suflet și să rămână acolo pentru totdeauna. Uimiți de efectul pe care această licoare îl are asupra fiecăruia din noi, am început să ne întâlnim mai des, să povestim mai mult, să fim mai veseli și mai deschiși. Ceaiul își făcea încet încet efectul. Ceainăria Rendez-Vous devenise un adevărat loc al dezvăluirilor amoroase, al amiciției, al povestirilor cotidiene, al pasiunii despre ceai, al deschiderii sufletului către frumos. Atunci ne-am gândit..de ce să păstrăm acest loc doar pentru noi? De ce să nu împărtășim acest secret al ceaiului, această stare de spirit în jurul nostru?

Ceainăria Rendez-Vous este reprezentantul exclusiv în România al Casei de Ceai George Cannon Paris.

În prezent, ne mândrim cu o gamă de peste 250 tipuri de ceai premium și două ceainării Rendez-Vous, ambele în cele mai bune și accesibile zone ale Capitalei.

Vă așteptam în Ceainăriile Rendez-Vous pentru a degusta fiecare tip de ceai, pentru a învăța cum să trăim sănătos și pentru a ne detașa de grijile lumii exterioare, toate aceste la „o clipă de liniște”.


Ceainăria Rendez Vous Universitate se află pe strada Edgar Quinet nr 8-10, vizavi de Casă Capsa și este deschisă zilnic între 10-24 (rezervări la 0723.541.998)


Ceainăria Rendez Vous Floreasca se află pe Calea Florească 102, este deschisă zilnic între 9-24 (vinerea și duminica de la ora 10), iar pentru rezervări puteți suna la 0720.070.286


Adresă:
Calea Floreasca 102
Telefon:
0720.070.286
Program:
L-D 10.00-00.00
Website:

Alte Ceainării