ATRA povestea mea de iarnă

ATRA povestea mea de iarnă



Când vrei să înlocuiești peisajul gri de iarnă al orașului cu o experiență pe care să o postezi zâmbind pe Instagram cu #povesteameadeiarna, nu trebuie să pleci prea departe. Locul perfect e în inima naturii, în România.




În Valea Doftanei, la doar o oră jumătate de București, vei găsi locul perfect pentru o evadare în acest sezon. Pe malul lacului Paltinu, parcă îngropată în nămeți, vei descoperi pensiunea ATRA


Aici, iarna, întreaga atmosferă și peisajul sunt învăluite într-un simț al basmului de Crăciun.




Decorul camerelor amintește de cabanele de munte, dar într-o imagine modernă, care te încântă și te relaxează imediat, iar priveliștea din geamurile largi îți aduce aminte că ești în inima naturii, unde te poți bucura de fiecare rază de soare, fiecare fulg de nea și acei câțiva pași lăsați în nămeți după o plimbare cu sania.


ATRA este locul unde poți veni la restaurant alături de persoana dragă, întreaga familie sau în grupuri, pentru a petrece timpul împreună, în jurul unor preparate atent create de chef, pe care le puteți asocia, la recomandarea somelierului nostru in-house, cu cel mai potrivit vin.




Restaurantul ATRA, anul trecut, a fost inclus în unul dintre cele mai vechi și respectate ghiduri culinare din lume – Gault&Millau, cu un punctaj de 13.5 și 2 bonete, iar anul acesta a luat premiul doi pentru „cel mai bun restaurant de hotel” la Horeca Awards 2018. 


În sezonul rece, aici vă așteaptă un meniu presărat cu produse artizanale, făcute în casă, precum cârnații de prepeliță, delicatesuri afumate din carne și pește, zacuscă, murături, dulcețuri, pâine proaspăt coaptă în fiecare dimineață. Toate acestea și alte produse locale, precum cașcaveaua și brânza de burduf, pregătesc „scena” pentru o adevărată experiență culinară pe care o creăm pentru oaspeții noștri zi de zi, prin meniul a la carte sau meniurile de tasting.




La ATRA, fie că vrei să petreci un sejur sau ne vizitezi doar pentru o masă la restaurant, ne asigurăm că fiecare element al experienței contribuie la crearea unor momente memorabile.



Comentarii

Mai multe

Decoraţiuni DIY de toamnă

Decoraţiuni DIY de toamnă

Ce garnitură alegem: cartof dulce sau obișnuit?

Ce garnitură alegem: cartof dulce sau obișnuit?

FAMILIA ADDAMS a cucerit publicul Teatrului EXCELSIOR

FAMILIA ADDAMS a cucerit publicul Teatrului EXCELSIOR

Cum îmbătrânește un gamer

Cum îmbătrânește un gamer

UEFA Champions League și UEFA Europa League în direct la Digi Sport

UEFA Champions League și UEFA Europa League în direct la Digi Sport

2
Uber Eats se lansează în Timișoara

Uber Eats se lansează în Timișoara

Formidabilul Mike și simpaticii săi prieteni provoacă hohote de râs la Boomerang

Formidabilul Mike și simpaticii săi prieteni provoacă hohote de râs la Boomerang

ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acces gratuit la târgurile din perioada 26-29 septembrie!

ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acces gratuit la târgurile din perioada 26-29 septembrie!

Nume de cod: Tura

Nume de cod: Tura

Politicile telenovelei

Politicile telenovelei

Cele mai citite

Top 10 destinaţii în 2017

Top 10 destinaţii în 2017

Dincolo de timp: Ţinutul Zimbrului

Dincolo de timp: Ţinutul Zimbrului

Călătorie în Olanda: Scheveningen, locul unde ai parte de plaje nesfârșite

Călătorie în Olanda: Scheveningen, locul unde ai parte de plaje nesfârșite

Dincolo de nori: o călătorie pe Kilimanjaro

Dincolo de nori: o călătorie pe Kilimanjaro

Islanda, spectacolul naturii

Islanda, spectacolul naturii

La vânătoare de vin, în Italia

La vânătoare de vin, în Italia

Feroe, un arhipelag de insule exotice, dar nu tropicale, cu parfum de mare

Feroe, un arhipelag de insule exotice, dar nu tropicale, cu parfum de mare

Relaxează-te în Maldive cu Air France

Relaxează-te în Maldive cu Air France